Fiecare shaormerie sau locatie de tip fast-food ar trebui sa fie echipata cu aparate profesionale pentru shaorma astfel incat sa minimizeze costurile si sa maximizeze randamentul si profitabilitatea afacerii.

Acest aparat trifazic pentru shaorma  a fost special conceput pentru prepararea de shaorma delicioasa, doner kebab si alte bucate similare putand fi parte dintr-o bucatarie profesionala sau dintr-o afacere de tip fast-food / shaormerie.

Principalul atuu al acestei game de rotisoare pentru carne este faptul ca motoarele sunt pozitionate in partea de jos, lucru ce mareste durata de viata a acestora. In timpul procesului de gatire toata caldura ajunge in sus astfel ca pozitionarea motorului in partea inferioara impiedica supraincalzirea motorului si distrugerea sa.

Versiunea aceasta de rotișor pentru shaorma functioneaza trifazic necesitand alimentarea cu curent electric 380V.

In partea inferioara, acest model de  aparat profesional, este echipat cu o carcasa glisanta, pentru a permite tijei sa apropie carnea pentru shaorma cat mai mult de rezistenta. In functie de dimensiunile protapului de carne rezistentele trebuie apropiate/distantate de acesta pentru a asigura o coacere perfecta si uniforma.

Avantaje produs:

  • Utilizare usoara: Tot ceea ce aveti de facut este sa introduceti aparatul in priza si sa asezati carnea pe protap. Reglati distanta dintre rezistente si protap si porniti rezistentele in functie de cata carne aveti.
  • Uz industrial: Datorita materialelor din care este realizat precum si a structurii sale rezistente acest echipament este destinat utilizarii profesionale/comerciale in regim de 24/7.
  • Gatire uniforma: Fiecare rezistenta are propriul buton de reglare a temperaturii astfel incat in functie de tipul de carne pe care doriti sa il pregatiti puteti ajusta temperatura pentru a coace uniform.
  • Rezistente actionate individual: In functie de fluxul de clienti puteti utiliza individual cate o rezistenta sau pe toate o data. Astfel economisiti consumul de electricitate daca spre exemplu va aflati la final de zi, iar carnea nu mai este suficienta cat sa fie gatita de toate arzatoarele.
  • Sistem rotiserie: Motorul ce asigura rotisarea carnii este alimentat la 380V, iar datorita lui carnea este prajita pe absolut toate partile.
  • Motor jos: Cel mai rezistent tip de aparat pentru shaorma este acesta cu motorul pozitionat in partea inferioara avand o durata de viata mult mai mare decat modelele cu motoarele pozitionate sus.
  • Capacitate mare: Acest model are 3 rezistente puternice ce permit prajirea unui protap mare de carne.
  • Reglare distanta arzator-protap: Glisarea panoului din spate se face cu ajutorul tijei care se afla in partea frontala a rotisorului pentru shaorma.
  • Curatire usoara: Elementele ce necesita o curatare in profunzime (tepusa si tavita pentru scurgerea grasimii) sunt detasabile pentru a putea fi curatate sub jet direct de apa. Pentru restul suprafetelor recomandam sa utilizati o laveta umeda si solutii specifice inoxului.

Recomandari:

Nu fortati tepusa cu blocuri de carne foarte mari. Daca observati ca motorul nu face fata opriti aparatul si reduceti  greutatea protapului.

Nu lasati produsul la indemana copiilor sau a necunoscatorilor.

NU blocati tepusa cu carne pentru a felia manual carnea de pe protap. Facand acest lucru motorul va functiona in gol si riscati sa il ardeti.

NU spalati cu apa in partea de jos a aparatului intrucat intreg mecanismul electric se afla in partea de jos.

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

Sursa alimentare

Electric

Voltaj (V)

380V

Frecventa (Hz)

50-60Hz

Putere (Kw/ora)

9.9Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

535x610x960mm

Greutate produs (Kg)

31Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

640x660x1020mm

Material

Inox

Culoare

Gri metalic

Buton reglare temperatura

3

Tava scurgere grasime

DA

Sistem reglare distanta

DA-frontal

Sistem rotiserie

Automat

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Aparat profesional alimentare electric 380V pentru shaorma , motor jos”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Aparat trifazic pentru shaorma profesional alimentare electric 380V pentru shaorma , motor jos Aparat profesional alimentare ...

3.300,00 lei