Cuvantul cheie ce descrie aceasta chiuveta bucatarie este EFICIENTA – salvati timp, spatiu si asigurati o igienizare perfecta atat a alimentelor cat si a vaselor de gatit pe care le doriti a folosi.

Produsul include baterie din inox termostatata cu capat flexibil (ce faciliteaza spalarea oricarui produs/aliment),cu jet vertical pentru pahare și cu jet tip cascada( waterfall).În plus, primiți și un tocător pe care să-l aveți la îndemână pentru a toca legumele spălate. De asemenea pachetul contine si cele 2 tavi cea pentru scurgere si cea pentru spalare.

Cascada tip ploaie este ideală legume , iar cuva cu sita este perfecta pentru scurgerea legumelor spalate.

Cuva chiuvetei este de forma rectangulara prevazuta cu o panta care sa asigure scurgerea perfecta, un dispozitiv pe care se pun paharele sau cănile cu gura în jos, iar jetul de apă vertical spală și clătește cu ușurință interiorul acestora, un dozator de detergent lichid și robinetul cu reglare a tipului de curgere, iar sub ele, este dispenserul ce asigura curgerea apei tip cascadă.
Pe interior se pot monta, foarte ușor, cu ajutorul unor șine, tăvile pentru spălarea legumelor, sub cascada care curge continuu sau sub cea de tip ploaie.

In plus, acest model de chiuveta multifunctionala are suport pentru scugerea cutitelor si baterie pentru apa potabila. Filtrele pentru baterie nu sunt incluse in pachet, insa se pot gasi cu usurinta pe piata.

De asemenea toate accesorile necesare legarii la reteaua cu apa sunt incluse in pachet.

In total acest produs are 6 functii enumarate mai jos ca principale avantaje ale produsului.

Avantaje produs:

  • Spalator pahar: Tot ce trebuie sa faceti este sa pozitionati paharul cu gura in jos si sa apasati pe acesta. Un jet vertical va patrunde in  interiorul paharului si il va curati.
  • Suport cutite: Foarte util si la indemana atunci cand spalati cutitele le puteti pozitiona cu lama in jos in suportul special destinat cutitelor. Astfel sunteti siguri ca nu va puteti taia accidental.
  • Baterie apa potabila: Foarte utila intrucat va scuteste de cumpararea apei. Pentru a putea transforma apa de la robinet in apa potabila nu este suficienta insa doar aceasta baterie. Este nevoie si de un set de filtre pe care il puteti achizitiona de la orice furnizor.
  • Baterie termostatata cu cap flexibil: Datorita capatului flexibil vi se permite spalarea vaselor mult mai comod. De asemenea cele 3 jeturi ale bateriei va permit utilizarea dupa bunul plac.
  • Jet cascada tip ploaie: Situat in partea din dreapta permite spalarea mai usoara a legumelor/fructelor.
  • Dozator detergent: Spuneti adio recipientelor mari si incomode. Printr-o simpla apasare pe capatul dozatorului puteti doza detergentul de vase. In acest fel economisiti si detergent.
  • Accesorii: Tocatorul si cele 2 cuve pentru scurgere ajuta la eficientizarea la maximum a folosirii acestei chiuvete.

 

 

Dimensiuni produs (mm)

750x460x230mm

Dimensiuni colet produs (mm)

800x500x270mm

Culoare

Gri inchis

Material

Inox

Dozator pentru detergent

DA

Jet apa tip cascada

DA, actionat prin buton

Baterie termostatata

DA, cu 3 jet-uri de apa si cu capat flexibil, actionata prin buton

Suport pentru spalare pahare

DA,actionat prin apasare

Buton reglare temperatura

1

Suport scurgere cutite

DA

Baterie apa potabila

DA

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Chiuveta bucatarie smart multifunctionala gri 6 functii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

chiuveta bucatarie multifunctionala 6 functii Chiuveta bucatarie smart multi...

1.500,00 lei