Cuptorul cu convectie este un echipament fara de care nu poate fi conceputa o bucatarie profesionala. Fie ca este vorba despre preparate de patiserie sau gastronomie, acest cuptor cu convectie de cea mai buna calitate va ajuta la obtinerea rapida unor rezultate spectaculoase.

Datorita modului in care este fabricat cu atentie la detalii acest cuptor devine o adevarata statie de gatit care va satisface pana si gusturile celor mai pretentiosi clienti.

Utilizarea usoara si alimentarea pe gaz fac din acest produs un ” must have” care va facilita enorm intreaga munca in bucatarie.

Ce este convectia?

Convectia este o forma de transmitere a caldurii si se refera la miscarea fortata a aerului in interiorul echipamentului profesional. Astfel se permite amestecarea aerului rece si cald, iar in acest fel, cu ajutorul ventilatoarelor, se produce distribuirea uniforma a caldurii in intregul cuptor.

In general echipamentele cu convectie sunt dotate cu ventilatoare si sistem de evacuare a aerului. Ventilatorul si sistemul de evacuare lucreaza impreuna pentru ca aerul fierbinte sa fie dat peste si in jurul alimentelor, apoi il evacueaza din cuptor. Rezultatul acestei metode este o distributie uniforma a aerului fierbinte in jurul alimentelor pentru a le ajuta sa se coaca uniform si intr-un timp mult mai scurt. Datorita performantelor sale, coacerea cu convectie este una dintre cele mai inovatoare metode de coacere.

Avantaje produs:

  1. Alimentare gaz LPG/LNG: Acest cuptor profesional este destinat utilizarii la gaz LPG (butelie) , insa diuzele se pot schimba , iar el se poate folosi si la gaz de retea (LNG). Net superior variantei electrice acest rotisor profesional, datorita arzatoarelor sale puternice, scurteaza enorm timpii de pregatire a carnii.
  2. Design ergonomic si spatios: Coacerea are loc pe un singur nivel, iar cuptorul are in interior o tava de dimensiuni mari ce permite gatirea unei cantitati mari de alimente. Este robust, fara a avea un cadru mult mai mare decat interiorul camerei de coacere si astfel economisind spatiu.
  3. Utilizare usoara: Tot ceea ce aveti de facut este sa scoateti tava din cuptor sa incingeti cuptorul, sa asezati preparatele in tava si sa introduceti tava in cuptor. In functie de necesitatile dumneavoastra setati intensitatea flacarei arzatoarelor pana cand sunteti multumit.
  4. Materiale de inalta calitate: Corpul cuptorului precum si accesoriile ce intra in contact direct cu alimentele sunt realizate din inox de inalta calitate, la standardele aflate in vigoare pentru industria Horeca.
  5. Coacere cu convectie: Acest tip de coacere se recomanda in cazul preparatelor care au nevoie de o coacere uscata, asigurand o coacere uniforma.
  6. Controlul temperaturii: Fiecare arzator al cuptorului are sistem de reglare a temperaturii, avand doua termostate 0-300 grade.
  7. Controlul timpului de coacere: Acest echipament profesional va permite ca pentru fiecare ciclu de coacere sa setati timpul de gatire. Astfel ca preparatele dumneavoastra sunt in siguranta si nu riscati ca acestea sa se supra gateasca in cazul nesupravegherii.
  8. Iluminat in interior: Pe langa controlul temperaturii si al timpului puteti supraveghea alimentele fara a deschide usa de acces intrucat cuptorul este luminat in interior si puteti observa usor pe gemuletul usii de acces.
  9. Constructie rezistenta si usor de curatat: Cuptorul profesional este construit din materiale rezistente la caldura si uzura, cum ar fi otelul inoxidabil si sticla termo rezistenta, care il fac durabil si usor de curatat si intretinut. Pentru o curatare in profunzime tava este detasabila si recomandam sa o scoateti si sa o curatati sub jet direct de apa. Pentru interiorul cuptorului recomandam stergerea acestuia cu solutii de curatat inoxul la cald, insa aveti mare grija in alegerea acestor solutii si cititi inainte eticheta si modul de aplicare.
  10. Siguranta gaz: Echipamentul vine prevazut cu un senzor ce detecteaza scurgerile de gaz si o data identificate acestea alimentarea cu gaz este oprita.

Recomandari:

Flacara arzatoarelor trebuie sa fie de culoare albastra. Orice alta culoare a flacarei necesita reglarea acesteia. Cuptorul are niste fante de aer care in functie de debitul de gaz trebuiesc reglate.

Acest cuptor nu faciliteaza o coacere umeda astfel ca daca aveti nevoie de coacere cu umiditate acest cuptor nu este ceea ce cautati.

Funcția de convectie se poate folosi atat pentru prepararea unor feluri de mancare pe care le dorim cu crusta crocanta, cat si pentru prajituri si produse de patiserie frumos crescute si apetisante. Tehnologia speciala folosita de cuptoarele cu convectie ajuta la obtinerea unor rezultate foarte bune si la scurtarea timpului de gatire.

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp, firma noastra se angajeaza sa livreze produsul in stare functionala in cel mai scurt timp.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

Sursa alimentare

Gaz LPG, dar se poate folosi si pe LNG prin schimbarea diuzelor

Sursa alimentare functie lumina

Electric, 220V

Putere electric

0.048Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

1000x650x550mm

Dimensiuni colet produs (mm)

1100x770x590mm

Greutate produs (Kg)

56Kg

Dimensiuni interior cuptor(mm)

640x450x270mm

Dimensiuni tava(mm)

560x360x50mm

Material

Inox

Culoare

Gri metalic

Coacere

sus+jos, uscata, fara umiditate

Temperatura

50-300 ℃

Luminat

DA

Buton reglare temperatura

1

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Cuptor cu convectie alimentare pe gaz pentru coacere uscata 1 nivel”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Cuptor cu convectie alimentare pe gaz pentru coacere - 1 nivel Cuptor cu convectie alimentare...

3.200,00 lei