Acest cuptor gaz pentru covrigi cu banda este destinat coacerii de covrigi avand un randament mult mai bun decat echivalentul sau cu alimentare electrica.. De dimensiuni relativ reduse este ideal pentru afaceri aflate la inceput de drum, acolo unde investitiile sunt mici iar randamentul se urmareste a fi maxim.

Dimensiunea benzii este de 35cm latime pe 100cm lungime si permite coacerea covrigilor de lungime/latime maxim 35cm.

Acest cuptor pentru covrigi este echipat cu sisteme de reglare a temperaturilor din interiorul camerei de coacere precum si a vitezei benzii si de asemenea se poate ajusta gura camerei de coacere in functie de tipul de aluat. Prezinta niste fante metalice care permit aerului sa intra in cantitati mai mari sau mai mici in interiorul camerei de coacere.

Atat temperatura inferioara cat si temperatura superioara pot fi reglate pana la 400°C.

Avantaje produs:

  • Panoul de control intuitiv: Butoanele aflate pe panoul de control sunt foarte intuitive si permit o utilizare foarte usoara a procesului. Totul este mecanic fara prea multa electronica, motiv ce incurajeaza o durata de viata indelungata a produsului.
  • Utilizare usoara: Inainte de a trece la treaba recomandam sa faceti cateva teste pentru a seta exact parametri necesari tipului de aluat pe care il folositi. Dupa cateva teste veti sti exact la ce viteza trebuie sa fie banda si la ce temperaturi de lucru veti seta cuptorul. Dupa aflarea parametrilor tot ceea ce trebuie sa faceti este sa introduceti pizzele una dupa alta in cuptor.
  • Alimentare gaz LPG : De fabrica acest cuptor vine cu diuze pentru legarea la gaz LPG, de butelie, dar el poate fi conectat si la gaz natural (de retea) prin schimbarea diuzelor. Este perfect atunci cand nu trebuie sa depindeti de sursele electrice, dar si atunci cand doriti sa reduceti costurile aferente consumului de energie.
  • Camera ventilata: Camera ventilata garanteaza o coacere uniforma a alimentelor.
  • Materiale de calitate: Cuptorul este realizat integral din inox de foarte buna calitate, iar elementele de plastic (butoanele pentru reglaje) sunt realizate dintr-un plastic foarte dur destinate rezistentei la temperaturi foarte mari.
  • Controlul temperaturii de coacere: Acest cuptor profesional are reglaj uniform al temperaturii atat pentru partea superioara a camerei de coacere cat si pentru partea inferioara a acesteia. In functie de tipul alimentelor pe care doriti sa le coaceti acesti parametri trebuie setati spre exemplu covrigii fierti necesita o anumita temperatura de coacere pe cand covrigii congelati necesita o cu totul alta.
  • Viteza benzii transportoare: Un alt parametru important este timpul de coacere pe care alimentele il petrec in camera de coacere. Astfel ca o viteza mai lenta a benzii va insemna un timp mai mare de coacere in timp ce o viteza mai rapida va insemna timpi mai scurti.
  • Banda 2 sensuri: In functie de cum pozitionati cuptorul pe blatul de lucru puteti sa alegeti sensul benzii, avand 2 sensuri, stanga/dreapta.
  • Randament crescut: Cuptorul ajunge la temperatura de lucru necesara pentru coacerea covrigilor in timp mult mai scurt decat in cazul cuptoarelor electrice.

 

Recomandari:

Inainte de a-l folosit in scop industrial/comercial recomandam sa faceti cateva teste cu produsele ce doriti a le comercializa pentru a putea seta parametri specifici acestora.

Fiind un echipament profesional cu alimentare gaz recomandam a se folosi in incaperi bine ventilate si dotate cu aparatura speciala pentru detectarea scurgerilor de gaze.

Intrucat lucreaza cu temperaturi foarte mari asigurati-va ca la acest cuptor nu au acces copiii sau persoanele neautorizate.

Latimea benzii permite coacerea pizzelor de diametru maxim 35cm.

 

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

 

 

Sursa alimentare

Gaz LPG, dar se poate folosi si pe LNG prin schimbarea diuzelor

Sursa alimentare motor

Electric 220V

Putere motor banda(Kw/Ora)

0.1Kw/Ora

Putere (Kw/ora)

Echivalent a 12Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

1120×570×430mm

Greutate produs (Kg)

60Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

Tip coacere

banda

Dimensiune banda de lucru(mm)

1000x350mm

Material

Inox

Culoare

Gri metalic

Temperatura

50-400 ℃

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Cuptor alimentare gaz cu banda tip tunel pentru covrigi 1M/35CM”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Pentru securitate, este necesară utilizarea serviciului reCAPTCHA de la Google, care se supune Politicii de confidențialitate și Termenii de utilizare Google.

Cuptor gaz pentru covrigi tip tunel banda 1mx35cm alimentare gaz LPG Cuptor alimentare gaz cu banda...

14.000,00 lei