Cand spui pizza spui succes garantat. Pregatirea rapida si coacerea pe piatra de samota fac din acest preparat o  delicatesa, iar acest cuptor profesional pentru pizza reprezinta o necesitate in bucataria dumneavoastra.

Indiferent ca este vorba de o bucatarie profesionala echipata la standarde Horeca sau ca este vorba de propria dumneavoastra bucatarie acest cuptor  coace la temperaturi ridicare, iar coacerea pe piatra de samota pastreaza aromele fiecarui ingredient, iar blatul va fi fraged si crocant sau pufos in functie de tipul de aluat pe care dumneavoastra il folositi.

Acest echipament profesional este de dimensiuni mari, avand 1 camera coacere fiecare placa de samota de dimensiuni 60x60cm.

Poate fi utilizat atat pentru coacerea pizzei cat si pentru lipii/chifle/diferite painici (atat cat va permite inaltimea camerei de coacere).

Iti punem la dispozitie cuptoare pizza profesionale ce garanteaza o coacere perfect uniforma astfel incat fiecare client sa ramana impresionant de gustul intens al preparatului cu specific Italian.

Aceasta varianta de produs este una cu un raport mare calitate-pret-randament.

Avantaje produs:

  • Utilizare usoara: Tot ceea ce aveti de facut este sa pregatiti pizza si sa incingeti termostatele in functie de temperaturile de care dumneavoastra aveti nevoie. Cand temperaturile sunt atinse, introduceti pizza in cuptor si asteptati pana cand aceasta este gata.
  • Alimentare 380V: Alimentarea trifazica prezinta o serie de avantaje precum – Eficienta energetica crescuta, Performanta imbunatatita , Permit functionarea echipamentelor de puteri mult mai mari decat in cazul alimentarii 220V.
  • Camera coacere mare: Acest cuptor 1 camera coacere ce are doua rezistente una pentru partea superioara a acesteia si una pentru partea inferioara. Acest lucru incurajeaza coacerea uniforma si setarea parametrilor de coacere pentru fiecare preparat in parte.
  • Coacere pe piatra (samota): Gustul preparatelor este la fel ca cel in cazul coacerii pe vatra, astfel ca acest cuptor garanteaza un gust inedit al preparatelor. Dimensiunile samotei este 60x60cm permitand pregatirea a 4 pizze de diametru 30cm sau 3 pizze de diametru mai mare.
  • Design robust si ergonomic: Acest echipament este special proiectat pentru a fi usor de utilizat si pentru a nu ocupa loc inutil pe bancul de lucru. Corpul cuptorului nu este cu mult mai mare decat incaperile de coacere, iar accesul la fiecare incapere se face printr-o usa cu geam din sticla termorezistenta.
  • Materiale de cea mai buna calitate: Intrucat este un echipament profesional, materialele din care acesta este fabricat sunt: inox de inalta calitate, samota si sticla rezistenta la temperaturi mari. Totodata butoanele de control temperatura precum si ceasurile ce indica temperatura din interior sunt fabricate dintr-un plastic dur destinat si el lucrului cu temperaturi mari.
  • Reglare temperatura: In functie de necesitatile dumneavoastra temperatura de coacere poate fi stabilita atat pentru partea superioara a camerei de coacere cat si pentru partea inferioara astfel incat coacerea sa se realizeze uniform. Mai mult decat atat ceasurile montate pe exteriorul cuptorului va prezinta in permantenta temperatura din interiorul cuptorului.
  • Iluminat interior: Camera are  lumina in interior, iar prin intermediul geamului de la usa de acces puteti supraveghea intregul proces de coacere fara a deschide usa.

Avantaje coacere samota:

  • Distributie uniforma a caldurii: Samota are capacitatea de a retine caldura si de a o distribui uniform, ceea ce asigura o coacere uniforma a alimentelor in intreaga suprafată a cuptorului sau a placii.
  • Retinerea caldurii: Samota poate mentine caldura pentru o perioada mai lunga de timp dupa ce cuptorul a fost oprit. Acest lucru permite gatirea continua a alimentelor chiar si dupa oprirea sursei de caldura, economisind astfel energie.
  • Durabilitate si rezistenta la temperaturi ridicate: Materialul de samota este rezistent la temperaturi ridicate, ceea ce il face ideal pentru utilizarea in cuptoarele de copt. De asemenea, este durabil si rezistent la crapare sau fisurare in timpul expunerii repetate la temperaturi extreme.

Recomandari:

Atunci cand observati depuneri de reziduri pe samota indepartati-le la timp deoarece odata ramase in interior acestea se vor arde si vor afecta gustul preparatelor pe care continuati sa le gatiti.

Fiind un echipament ce lucreaza la temperaturi foarte mari recomandam maxima atentie mai ales atunci cand deschideti usile de acces.

Nu lasati echipamentul la indemana copiilor sau a persoanelor neautorizate.

 

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

 

Sursa alimentare

Electric

Voltaj (V)

380V

Putere (Kw/ora)

4.2Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

900x800x430mm

Greutate produs (Kg)

50Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

Tip coacere

Samota

Numar placi

1

Dimensiune placa(mm)

600x600mm

Grosime placa (mm)

20mm

Capacitate pizza

4 pizza/nivel

Numar niveluri

1

Capacitate totala pizza

4 pizza

Material corp produs

Metal

Culoare

Negru

Temperatura

50-450 ℃

Buton reglare temperatura

2

Ceas temperatura

1

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cuptor profesional pentru pizza electric 380V samota 60×60, 1 camera coacere”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Pentru securitate, este necesară utilizarea serviciului reCAPTCHA de la Google, care se supune Politicii de confidențialitate și Termenii de utilizare Google.

Cuptor profesional pentru pizza alimentare 380V 1 camera coacere 60x60cm Cuptor profesional pentru pizz...

Original price was: 4.500,00 lei.Current price is: 3.300,00 lei.