Un dozator pentru bauturi reci este un dispozitiv specializat, utilizat in industria alimentara sau ospitaliera pentru distribuirea eficienta a bauturilor reci, necarbogazoase. Acest tip de echipament profesional asigura servirea unui volum mare de clienti datorita capacitatii mari a cuvelor, respectiv 16L /cuva.

Ideal in hoteluri pentru servirea meselor in regim self-service/ autoservire, dar si in echiparea rulotelor/food-truck-urilor/ unitatilor in care se servesc alimente in regim take-away/ la pachet.

Avantaje produs:

  1. Constructie solida si durabila: Acest dispenser electric pentru bauturi reci este fabricat din materiale rezistente, cum ar fi otelul inoxidabil sau plasticul dur, pentru a face fata utilizarii intensive in medii comerciale si industriale.
  2. Capacitate mare: Aceasta gama de produse are o capacitate individuala a cuvelor de 16l /cuva fiind astfel ideale pentru servirea unui flux mare de clienti in unitati precum restaurante, baruri sau bufete.
  3. Compartimente multiple: Faptul ca acest dispencer are trei cuve independente una de cealalta va permite sa mentineti la rece trei bauturi diferite, sau in cazul unui flux variat de clienti puteti utiliza una , doua sau toate cele trei cuve.
  4. Control al gradului de racire: In functie de tipul bauturii precum si de sezonul in care va aflati, dumneavoastra puteti selecta gradul de racire a bauturilor astfel incat clientii sa fie la maximum satisfacuti.
  5. Utilizare usoara: Pentru dozajul bauturilor tot ceea ce trebuie sa faceti este sa pozitionati paharul pe suportul special destinat si sa impingeti in acesta suficient cat sa actionati maneta. Cand doriti ca dozatorul sa nu mai furnizeze lichid pur si simplu eliberati maneta de actionare.
  6. Usor de curatat si intretinut: Acest model de dispenser de bauturi reci este conceput pentru a fi usor de curatat si intretinut, cu componente care pot fi demontate rapid pentru a permite curatarea si dezinfectarea in profunzime.
  7. Design atractiv: Dispenserele au de obicei un design atractiv si modern, care completeaza estetica oricarui mediu comercial sau eveniment special. Acest model spre exemplu are capacele cuvelor colantate cu fructe fel de fel.

Recomandari:

Atunci cand curatati cuvele nu folositi solutii puternic parfumate sau care sa contina substante toxice ce pot fi usor absorbite de catre acestea si transferate mai departe in bauturile depozitate.

Goliti cuvele de lichid la finalul programului de lucru, altfel riscati ca bautura continuta de acestea sa se altereze.

Spalati cuvele de fiecare data cand va aflati la finalul zilei de lucru sau cand doriti sa schimbati tipul bauturii din interior.

Folositi acest dispencer pentru mentinerea la rece a bauturilor. Acest aparat nu produce fulgi de gheata. Daca doriti un astfel de aparat trebuie sa va orientati catre un granitor.

Nu folositi acest dozator pentru mentinerea la rece a bauturilor carbogazoase intrucat din cauza paletelor din interior, bulele de acid se vor distruge.

Intotdeauna asigurati-va ca este suficient lichid in cuva. Daca ramane lichid putin, tamburul care ajuta la racire va produce foarte multa gheata in jurul sau, lucru care va ingreuna procesul si va dauna aparatului.

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

Sursa alimentare

Electric

Voltaj (V)

220-240V

Frecventa (Hz)

50-60Hz

Putere (Kw/ora)

0.33Kw/Ora

Curent refrigerare (A)

2A

Dimensiuni produs (mm)

620x450x700mm

Greutate produs (Kg)

50Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

670x480x750mm

Numar cuve

3

Capacitate cuva (L)

16L

Capacitate totala (l)

48L

Material

Inox+Plastic

Culoare

Gri metalic

Culoare cuve

Transparent cu capace galbene

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Dozator profesional pentru sucuri 3 cuve x 16l”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Pentru securitate, este necesară utilizarea serviciului reCAPTCHA de la Google, care se supune Politicii de confidențialitate și Termenii de utilizare Google.

Dozator pentru bauturi reci profesional sucuri 3 cuve x 16l Dozator profesional pentru suc...

4.300,00 lei