Orice bucatarie Horeca trebuie dotata cu echipamente profesionale printre care se poate enumera si aceasta friteuza electrica dubla. Capacitatea de 8l/cuva nu este una foarte mare, motiv pentru care puteti alege aceasta varianta chiar si in bucataria dumneavoastra.

Incomparabil mai buna decat o friteuza de uz casnic, aceasta profesionala rezista unui flux de lucru 24/7, iar mai mult decat atat are un randament mult mai bun. Salvati timp pretios alegand aceasta varianta.

Avantaje produs:

  1. Constructie robusta si durabila: Acest aparat profesional este fabricat din otel inoxidabil, iar elemente precum butoane/ manere sunt fabricate dintr-un plastic gros rezistent la temperatura, pentru a face fata utilizarii intensive in medii comerciale si industriale.
  2. Timpi scurti de prajire: Datorita rezistentelor de 2.8Kw/Ora, avand o putere totala de 5.6Kw/Ora, aceasta friteuza reuseste cu brio sa faca fata unui flux continuu de lucru.
  3. Control al temperaturii: Aceasta friteuza permite utilizatorului sa regleze si sa mentina temperatura uleiului in functie de cerintele specifice ale retetelor si ale alimentelor.
  4. Cantitate dubla de alimente: Fiind o friteuza dubla cu 2 cuve (cu bai de ulei individuale 8l+8l), aceasta permite prajirea unei cantitati duble fata de varianta simpla a produsului.
  5. Rezistente independente: Fiecare cuva are propria sa rezistenta, iar dumneavoastra in functie de fluxul de clienti pe care il aveti puteti folosi individual cate o cuva sau simultan ambele rezistente.
  6. Cuva detasabila: Fiind de capacitate relativ mica, aceasta friteuza nu are robinet pentru golirea uleiului. In acest scop cuvele sunt detasabile astfel incat sa le puteti goli dumneavoastra. Avantajul este ca puteti curata/spala cuvele sub jet direct de apa si le puteti mentine in permanenta curate.
  7. Siguranta si igiena: Acest produs respecta standardele stricte de igiena si siguranta alimentara si este echipat cu siguranta de protectie impotriva supraincalzirii.
  8. Usor de curatat si intretinut: Pentru o curatare in profunzime friteuza are elemente detasabile precum cos si cuva astfel incat sa permita spalarea perfecta a acestor elemente.
  9. Economa d.p.d.v. al consumului: Friteuza are un sistem de incalzire care incurajeaza enonomisirea. Astfel ca dumneavoastra setati temperatura dorita, rezistenta declanseaza si odata atinsa temperatura rezistenta se opreste. Cat timp temperatura se mentine la nivelul impus de dumneavoastra, rezistenta nu lucreaza. In momentul in care temperatura scade, rezistenta cupleaza din nou, iar temperatura urca.

Recomandari:

Daca folositi ulei de palmier nu il puneti in friteuza sub forma de bloc solid. Topiti-l inainte de a-l utiliza. Friteuzele electrice se deterioreaza in timp mult mai repede daca procedati in asa fel deoarece rezistenta este suprasolicitata.

Nu lasati rezidurile sa se depuna pe rezistenta si curatati-le la timp. In acest mod lungiti durata de viata a produsului si sa veti bucura mai mult timp de acesta.

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

Sursa alimentare

Electric

Voltaj (V)

220-240V

Frecventa (Hz)

50Hz

Putere (Kw/ora)

5.6Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

570x440x345mm

Greutate produs (Kg)

10.2Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

610x490x380mm

Dimensiuni cuva (mm)

325x265x200mm(GN 1/2 H:200mm)

Capacitate cuva (L)

8L

Numar cuve

2

Capacitate totala (l)

16L

Dimensiuni interior cos (mm)

195x195x145mm

Numar cosuri

2

Material

Inox

Culoare

Gri metalic

Buton reglare temperatura

2

Temperatura

60-200 ℃

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Friteuza electrica profesionala dubla 8L+8L 5.6Kw/Ora”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Pentru securitate, este necesară utilizarea serviciului reCAPTCHA de la Google, care se supune Politicii de confidențialitate și Termenii de utilizare Google.

Friteuza electrica dubla profesionala 8L+8L 5.6Kw/Ora Friteuza electrica profesional...

1.200,00 lei