Destinata uzului industrial aceasta friteuza gaz profesionala 12.5l+12.5l l ar trebui sa nu lipseasca din nicio bucatarie Horeca, intrucat este un produs de mari dimensiuni ce permite gatirea unei cantitati mari de alimente.

Incomparabil mai buna decat o friteuza electrica,aceasta friteuza profesionala 12.5l+12.5l cu alimentare gaz rezista unui flux de lucru 24/7, iar mai mult decat atat are un randament mult mai bun. Salvati timp pretios alegand aceasta varianta.

Mai economica decat varianta electrica, varianta pe gaz asigura o prajire mult mai rapida intrucat incalzirea este asigurata de arzatorul din fonta pozitionat sub fiecare cuva, astfel incat uleiul este incins datorita flacarii emanate de arzator.

Printre avantajele produsului se regasesc:

  1. Constructie robusta si durabila: Aceasta friteuza cu alimentare gaz este fabricata din otel inoxidabil, iar elemente precum butoane/ manere sunt fabricate dintr-un plastic gros rezistent la temperatura, pentru a face fata utilizarii intensive in medii comerciale si industriale.
  2. Timpi scurti de prajire: Datorita arzatoarelor din fonta, material care mentine foarte bine temperatura, prajirea are loc incomparabil mai rapid decat in cazul variantei electrice.
  3. Reglare flacara: Aceasta friteuza nu permite utilizatorului sa regleze si sa mentina temperatura uleiului.  In schimb friteuza este dotata cu un buton de reglare a intensitatii flacarei. Puteti da flacara mai tare sau mai incet in functie de necesitatile dumneavoastra.
  4. Friteuza dubla: Are doua cuve de capacitate 12.5l+12.5l, ambele cu butoane pentru reglarea intensitatii flacarei. Mai mult decat atat fiecare cuva este controlata individual, iar in functie de fluxul de clienti puteti lucra doar la o cuva sau simultan la ambele.
  5. Cuva detasabila : Golirea/schimbarea uleiului se realizeaza manual prin scoaterea cuvelor din cadrul friteuzei. Pentru a facilita intregul proces fiecare cuva are atasate pe corpul sau manere care permit ridicarea fara efort a cuvei incarcate cu ulei. Avantajul principal al acestui tip de golire este spalarea sub jet de apa a cuvelor.
  6. Baie de ulei mare: Permite prajirea unei cantitati mari de alimente intrucat capacitatea de ulei a fiecarei cuve este de 12.5L.
  7. Usor de curatat si intretinut: Pentru o curatare in profunzime , recomandam sa scoateti cuvele din cadru si sa le spalati sub jet direct de apa.

Recomandari:

Nu lasati rezidurile sa se depuna pe fundul cuvei si curatati-le la timp cu ajutorul unei palete/site. In acest mod lungiti durata de viata a produsului si sa veti bucura mai mult timp de acesta.

Nu lasati frieuza sa mearga cu arzatoarele la maxim atunci cand nu aveti clienti. In acest fel veti deteriora calitatea uleiului, iar acesta va necesita inlocuirea mai rapida.

In capatul arzatoarelor exista niste fante de aer prin care se regleaza flacara. Culoarea albastra a flacarei indica faptul ca friteuza este reglata la debitul de gaz al instalatiei. Orice alta culoare are flacara acest lucru indica faptul ca trebuie sa reglati debitul.

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

Sursa alimentare

Gaz LPG, dar se poate folosi si pe LNG prin schimbarea diuzelor

Presiune gaz (PA)

2800PA

Putere (Kw/ora)

Echivalent a 9Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

600x650x550mm

Dimensiuni colet produs (mm)

660x710x640mm

Greutate produs (Kg)

28.5Kg

Dimensiuni cuva (mm)

Capacitate cuva (L)

12.5L

Numar cuve

2

Capacitate totala (l)

25L

Dimensiuni interior cos (mm)

Numar cosuri

2

Material

Inox

Culoare

Gri metalic

Buton reglare flacara

2

Aprindere

Quart mecanic

Termostatat

NU

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Friteuza pe gaz profesionala dubla12.5L+12.5L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Friteuza gaz profesionala dubla12.5L+12.5L Friteuza pe gaz profesionala d...

3.000,00 lei