Ideala intr-o langoserie sau intr-o locatie unde se pregatesc cartofi spiralati, aceasta friteuza langosi electrica permite prajirea uniforma intr-o singura baie de ulei a alimentelor de dimensiuni mai mari. Cuva de 12l este echivalentul a doua cuve de 6l, iar lungimea sa de 50cm permite prajirea simultana a mai multor langosi/cartofi spiralati.

Incomparabil mai buna decat o friteuza de uz casnic, aceasta profesionala rezista unui flux de lucru 24/7, iar mai mult decat atat are un randament mult mai bun. Salvati timp pretios alegand aceasta varianta.

Avantaje produs:

  1. Constructie robusta si durabila: Aceasta friteuza electrica este fabricata din otel inoxidabil, iar elemente precum butoane/ manere sunt fabricate dintr-un plastic gros rezistent la temperatura, pentru a face fata utilizarii intensive in medii comerciale si industriale.
  2. Timpi scurti de prajire: Datorita celor doua rezistente de 2.5Kw/Ora, cu o putere totala de 5Kw /Ora aceasta friteuza reuseste cu brio sa faca fata unui flux continuu de lucru.
  3. Control al temperaturii: Aceasta friteuza permite utilizatorului sa regleze si sa mentina temperatura uleiului in functie de cerintele specifice ale retetelor si ale alimentelor.
  4. Cuva detasabila: Golirea/schimbarea uleiului se realizeaza manual prin scoaterea cuvei din cadru si golirea uleiului in alt recipient. Avantajul este faptul ca fiind detasabila cuva permite o spalare in profunzime eliminand astfel in totalitate rezidurile existente.
  5. Siguranta si igiena: Acest produs respecta standardele stricte de igiena si siguranta alimentara si este echipat cu siguranta de protectie impotriva supraincalzirii.
  6. Usor de curatat si intretinut: Pentru o curatare in profunzime , dupa golirea uleiului recomandam sa puneti apa in cuva si sa dati drumul la rezistenta astfel incat aceasta sa se incalzeasca suficient de tare si sa curete si rezidurile ramase. Exista solutii profesionale pentru curatarea echipamentelor Horeca, care actioneaza in mediu cald, astfel ca puteti folosi astfel de solutii. Atentie insa, alegeti solutii speciale pentru materialul din care echipamentul este facut, in cazul de fata, inox.
  7. Economa d.p.d.v. al consumului: Friteuza are un sistem de incalzire care incurajeaza enonomisirea. Astfel ca dumneavoastra setati temperatura dorita, rezistenta declanseaza si odata atinsa temperatura rezistenta se opreste. Cat timp temperatura se mentine la nivelul impus de dumneavoastra, rezistenta nu lucreaza. In momentul in care temperatura scade, rezistenta cupleaza din nou, iar temperatura urca.

Recomandari:

Daca folositi ulei de palmier nu il puneti in friteuza sub forma de bloc solid. Topiti-l inainte de a-l utiliza. Friteuzele electrice se deterioreaza in timp mult mai repede daca procedati in asa fel deoarece rezistenta este suprasolicitata.

Nu lasati rezidurile sa se depuna pe rezistenta si curatati-le la timp. In acest mod lungiti durata de viata a produsului si sa veti bucura mai mult timp de acesta.

Nu schimbati uleiul cu rezistenta pornita intrucat riscati sa lasati rezistenta sa functioneze in gol, fara  ulei, iar acest lucru poate duce la deteriorarea rezistentei.

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

Sursa alimentare

Electric

Voltaj (V)

220-240V

Frecventa (Hz)

50Hz

Putere (Kw/ora)

5Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

550x435x270mm

Greutate produs (Kg)

6.5Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

600x480x310mm

Dimensiuni cuva (mm)

530x325x150mm (GN 1/1 H: 15cm)

Capacitate cuva (L)

12L

Numar cuve

1

Capacitate totala (l)

12L

Dimensiuni interior cos (mm)

205x175x100mm

Numar cosuri

2

Material

Inox

Culoare

Gri metalic

Buton reglare temperatura

2

Temperatura

60-200 ℃

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Friteuza profesionala electrica cuva mare 12L pentru langosi, cartofi spiralati”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

friteuza electrica langosi Friteuza profesionala electric...

700,00 lei