Acest model de gratar profesional gaz cu roca vulcanica este recomandat in special pentru carnuri mai slabe intrucat nu este prevazut cu tavita de scurgere a grasimii. Cu ajutorul lui puteti gati foarte rapid: peste/pui/vita, chiar si alte tipuri de carne daca bucatile de preparat nu sunt foarte grase.

Grill -ul cu roci vulcanice inlocuieste foarte bine gratarul clasic, iar gatitul cu roci vulcanice are avantaje precum: gustul inedit , savoarea alimentelor precum si textura acestora care ramane moale si suculenta.

Suprafata de gatit este alcatuita dintr-un gratar  din inox care poate fi scos/pus din/in cadrul gratarului cu usurinta.

Avantaje produs:

  1. Rapiditatea: Alimentarea cu gaz LPG (butelie) face din acest produs unul incredibil de rapid. Adio asteptarii ca lemnele si carbunii sa produca jar. Tot ce aveti de facut este sa legati gratarul la butelie , sa apasati butonul aferent zonei la care doriti sa lucrati (ambele daca doriti sa folositi intreaga suprafata de gatire) si sa asteptati cateva minute pana cand suprafata este incinsa.
  2. Suprafata gatit: Suprafata de gatit este alcatuita dintr-un gratar din inox care are doua manere ce fac manevrarea sa mult mai usoara.
  3. Alimentare gaz LPG/LNG : Gratarul este alimentat la o sursa de gaz LPG (butelie), dar prin schimbarea diuzelor se poate folosi si pentru gaz la retea (LNG).
  4. Zone de gatit controlate individual: Suprafata de gatit este impartita in 2 zone, fiecare indentificata prin propriul buton de pornite. Astfel ca in functie de fluxul de clienti dumneavoastra puteti gati simultan sau independent la cele 2 zone de gatit.
  5. Distributia uniforma a caldurii: Rocile vulcanice au capacitatea de a retine caldura si de a o distribui in mod uniform pe intreaga suprafata a gratarului. Acest lucru asigura ca alimentele sunt gatite in mod uniform, fara zone fierbinti sau reci.
  6. Aroma si gust imbunătatite: Rocile vulcanice imbunatatesc aroma si gustul alimentelor, adaugandu-le o nota distincta imitand usor gustul clasic si delicios al gratarului pe lemne/carbuni.
  7. Reducerea fumului si a aburului: Rocile vulcanice absorb si reduc fumul si aburul generat in timpul gatitului, ceea ce face ca mediul de lucru sa fie mai confortabil si mai sigur pentru bucatari si personalul din bucatarie.
  8. Timp de incalzire rapid: Rocile vulcanice se incalzesc rapid si pastreaza caldura pentru o perioada mai lunga de timp, ceea ce permite gatirea eficienta si rapida a alimentelor, fara a fi necesara o perioada lunga de pre-incalzire.
  9. Reglare intensitate flacara: In functie de tipul de aliment pe care doriti sa il pregatiti veti avea nevoie ca temperatura sa fie mai mare sau mai mica. Aceasta varianta de gratar nu este termostatata, dar puteti controla intensitatea flacarei (exact ca la aragaz).
  10. Durabilitate si usurinta in curatare: Echipamentele industriale sunt construite pentru a rezista utilizarii intensive in medii comerciale si sunt fabricate din materiale rezistente care sunt usor de curatat si intretinut. Gratarul din inox este detasabil si permite spalarea si curatirea sa sub jet direct de apa pentru o curatare in profunzime. Rocile vulcanice de asemenea se pot scoate din cadrul gratarului pentru ca dumneavoastra sa puteti curata mai bine corpul produsului.

Recomandari:

Fiind un echipament cu alimentare gaz recomandam ca utilizarea lui sa aiba loc intr-o incapere dotata cu senzori pentru detectarea scurgerilor de gaze.

Neavand tavita pentru scurgerea grasimii, acest model se recomanda pentru carnuri/alimente mai slabe in grasimi.

Nu spalati gratarul sub jet direct de apa. Desi nu contine elemente electrice/electronice riscati sa infundati robinetii de alimentare cu gaz sau diuzele arzatoarelor.

Nu lasati echipamentele nesupravegheate si mai ales nu le lasati la indemana persoanelor neautorizate pentru lucrul cu acestea.

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

Sursa alimentare

Gaz LPG, dar se poate folosi si pe LNG prin schimbarea diuzelor

Presiune gaz (PA)

2800PA

Putere (Kw/ora)

Echivalent a 16Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

760x590x380mm

Greutate produs (Kg)

41Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

810x680x480mm

Tip suprafata

Grilaj inox

Suprafata gatire (mm)

690x440mm

Material

Inox

Culoare

Gri metalic

Buton reglare flacara

2

Numar zone gatire

2

Aprindere

Quart mecanic

Tava scurgere grasime

NU

Termostatat

NU

Accesorii

roci vulcanice

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Gratar profesional gaz cu roca vulcanica, suprafata inox”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Gratar profesional gaz cu roca vulcanica, suprafata inox Gratar profesional gaz cu roca...

3.300,00 lei