Acest grill profesional 4zone cu alimentare pe gaz LPG (butelie) este un echipament indispensabil intr-o bucatarie profesionala Horeca. Bineinteles ca daca sunteti pasionat de gatit va puteti echipa propria bucatarie cu un astfel de gratar, insa datorita dimensiunilor sale mari, aceasta plita este preferata in bucatariile industriale.

Suprafata de gatit striata ofera alimentelor aspectul obtinut si in cazul unui gratar clasic, acele dungulite aurii ce fac din produsul dumneavoastra unul extrem de apetisant.

Gustul va fi si el nemaipomenit, iar avantajul principal este rapiditatea in prepararea alimentelor deoarece produs are sub suprafata de gatire 4 arzatoare din fonta dispuse astfel incat sa incalzeasca absolut toata suprafata si sa mentina tip indelungat temperaturi crescute.

Avantaje produs:

  1. Rapiditatea: Alimentarea cu gaz LPG (butelie) face din acest produs unul incredibil de rapid. Adio asteptarii ca lemnele si carbunii sa produca jar. Tot ce aveti de facut este sa legati gratarul la butelie , sa apasati butonul aferent zonei la care doriti sa lucrati si sa asteptati cateva minute pana cand suprafata este incinsa.
  2. Flux mare de preparare: Datorita suprafetei de 1.2m lungime plita permite gatirea unei cantitati foarte mari de alimente. De asemenea fiind un gratar profesional face fata cu brio unui flux intens.
  3. Suprafata striata: Fara fum si fara deranj ca in cazul gratarului pe carbuni puteti obtine  acele dungi/ striatii specifice gratarului clasic.
  4. Alimentare gaz: Plita este alimentata de la o sursa de gaz LPG (butelie), dar prin schimbarea diuzelor ea se poate folosi si pentru gaz la retea (LNG). De cele mai multe ori mai ales in ultima perioada gazul a devenit o sursa mai economa in comparatie cu curentul electric. Zonele actionate individual permite un consum mai mare/mic de gaz. Daca fluxul de clienti este mai mic puteti lucra doar cu o zona si astfel sa consumati mai putin gaz. Daca in schimb aveti un flux foarte mare de clienti puteti lucra la toate zonele.
  5. Zone de gatit controlate individual: Acest grill are 4 zone de gatire, fiecare indentificata prin propriul buton de pornite. Astfel ca in functie de fluxul de clienti dumneavoastra puteti gati simultan sau independent la cele 4 zone de gatit.
  6. Reglare intensitate flacara: In functie de tipul de aliment pe care doriti sa il pregatiti veti avea nevoie ca temperatura sa fie mai mare sau mai mica. Aceasta varianta de plita nu este termostatata, dar puteti controla intensitatea flacarei (exact ca la aragaz).
  7. Durabilitate si usurinta in curatare: Plitele industriale sunt construite pentru a rezista utilizarii intensive in medii comerciale si sunt fabricate din materiale rezistente care sunt usor de curatat si intretinut. Pentru suprafata cu striatii   se recomanda a se folosi o perie de sarma. Pentru curatire se pot folosi fel si fel de metode: metoda cuburilor de gheata aruncate pe plita incinsa la finalul zilei de lucru, folosirea periei de sarma sau folosirea degresantilor profesionali. Fonta este acel material care in urma procesului de gatire se innegreste, dar care odata curatata revine la aspectul initial. Avantajul este ca se pot folosi ustensile abrazive pentru curatare fara ca functionalitatea plitei sa fie afectata.

Recomandari:

Avand drept sursa de alimentare gaz LPG recomandam montarea unor dispozitive care sa depisteze scurgerile de gaz.

Nu lasati plita sa functioneze cu arzatoarele la intensitate maxima, dar fara nimic pe ea. In acest fel este ca si cum ati tine pe foc o tigaie goala, veti deteriora suprafata de gatire.

Nu lasati echipamentele nesupravegheate si mai ales nu le lasati la indemana persoanelor neautorizate pentru lucrul cu acestea.

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

Sursa alimentare

Gaz LPG, dar se poate folosi si pe LNG prin schimbarea diuzelor

Presiune gaz (PA)

2800PA

Putere (Kw/ora)

Echivalent a 18Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

1215x620x360mm

Greutate produs (Kg)

95Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

Suprafata gatire (mm)

1200x500mm

Tip suprafata

Striata

Material

Inox

Material suprafata gatit

Fonta Alimentara

Buton reglare flacara

4

Numar zone gatit

4

Aprindere

Quart mecanic

Tava scurgere grasime

DA

Termostatat

NU

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Plita profesionala alimentare pe gaz 4 zone gatire, 1.2m, suprafata striata”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

grill profesional 4zone suprafata striata alimentare gaz 1.2m Plita profesionala alimentare ...

5.200,00 lei