Sporiti siguranta casei dumneavoastra instaland o astfel de incuietoare smart ce este perfecta pentru a fi montata in exterior, dar la fel de bine se poate monta si la interior.

Va stam la dispozitie cu mai multe modele de astfel de incuietori, fiecare avand propriile sale functii.

Aceasta yala vine in pachet cu cartela de acces si cu broasca inclusa.

Avantaje produs:

 • Autentificare in doi factori: Pentru a spori siguranta caminului dumneavoastra puteti opta pentru autentificarea in 2 factori putand opta pentru oricare combinatie a factorilor de acces: cartela, parola sau amprenta.
 • Sistem antiefractie: Atunci cand se sesizeaza fortarea accesului sau introducerea continua in mod eronat a parolei/cartelei/amprentei, incuietoarea isi activeaza alarma sesizand astfel faptul ca cineva incearca sa forteze usa.
 • Sistem anticopiere parola: Aceasta incuietoare are un sistem prin care puteti introduce aleatoriu oricate cifre doriti inainte si dupa parola dvs. astfel incat daca cineva va urmareste sau incearca sa va copieze parola sa nu o poata identifica.
 • Usor de instalat si de folosit: Va punem la dispozitie manual de instructiuni in limba romana, dar si filmulete facute chiar de noi cu fiecare pas ce trebuie urmat in a configura incuietoarea.
 • Setare usoara a parametrilor: Odata setat un administrator, setarile pentru ceilalti utilizatori/vizitatori , dar si setarile incuietorii sunt foarte usor de realizat.
 • Traducere in limba romana: Desi meniul incuietorii este in engleza, atat in filmuletele realizate de catre noi cat si in manualul utilizatorului absolut fiecare instructiune/ mesaj este tradus in limba romana.
 • Montarea la exterior: Acest model de incuietoare poate fi folosita si montata foarte usor pe o usa pozitionata in exterior. Rezista factorilor externi.
 • Sistem glisare automat: Dupa introducerea caii de acces, in momentul in care ati apasat pe clanta pentru a intra in incapere, incuietoarea sesizeaza acest lucru si gliseaza automat capacul de protectie peste tastatura digitala astfel incat sa nu fie expusa factorilor externi.
 • Tastatura digitala: Tastatura este actionata foarte usor, fiind foarte sensibila la atingere. Este luminata led si are sistem de touch-screen.
 • Materiale la inalte standarde: Aceasta incuietoare este realizata din materiale de cea mai inalta calitate si este proiectata pentru a fi utilizata in mediul exterior.
 • Incuietoare suplimentara: Pe langa incuietorile ce se actioneaza atunci cand incuiati usa, aceasta yala are disponibila si o incuietoare suplimentara ce poate fi activata si dezactivata doar din interior.
 • Cheie de rezerva: In cazul in care incuietoarea ramane fara baterii, iar ecranul nu mai poate fi actionat aceasta are un lacas special pentru o cheie de rezerva ce deblocheaza yala fara a mai fi nevoie de activarea tastaturii.
 • Incarcare USB: In cazul in care incuietoarea ramane fara baterii si nu aveti cheia de rezerva la dvs. , acest produs dispune de modalitatea de incarcare cu o sursa externa, astfel incat sa dati un impuls tastaturii ca sa puteti intra in casa.

Dezavantaje model:

Acest model de produs nu vine echipat cu posibilitatea de control remote, la distanta. Yala are in meniu conexiunea prin Bluetooth, dar acest lucru se poate face doar daca achizitionati separat un modul BT special pentru a conecta yala cu telefonul mobil.

Recomandari: 

!!! Foarte important, dupa instalare trebuie neaparat creat un administrator si setate caile de acces. In modul de fabrica yala permite accesul cu orice amprenta si cu parola clasica 123456. 

Atunci cand incuietoarea va alerteaza ca a ramas fara baterie incercati sa schimbati la timp bateriile. Alerta va veni din timp si va v-a mai permite deschiderea / folosirea incuietorii de cateva ori dupa aceasta.

Urmati pasii din manual sau din filmuletele de prezentare, iar in cazul in care aveti nelamuriri contactati firma furnizoare.

 

Sursa alimentare

4 baterii R6

Utilizare

exterior, interior

Acces

cartela , parola , amprenta

Autentificare 2 factori

DA

Sistem antiefractie

DA

Sistem anti copiere parola

DA

Rezistenta la factori externi

DA

Glisare automata protectie

DA

Incuietoare suplimentara

DA

Culoare

Negru

Control de la distanta

NU , doar prin utilizarea suplimentara a unui modul BT special

Conexiune Bluetooth

existenta, dar inactiva. Se activeaza doar prin folosirea unui modul special

Broasca

Da, inclusa

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Incuietoare inteligenta pentru usa exterior , SMART, amprenta, parola, cartela cod 6615”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Pentru securitate, este necesară utilizarea serviciului reCAPTCHA de la Google, care se supune Politicii de confidențialitate și Termenii de utilizare Google.

Incuietoare smart broasca usa cod 6615 Incuietoare inteligenta pentru...

997,50 lei