Curatarea unei cantitati mari de cartofi poate fi o activitate consumatoare de timp, insa aceasta masina profesionala curatat cartofi de capacitate 15kg poate economisi atat timp, cat si bani. Nu doar curata legumele, ci le si spala simultan, avand un consum mult mai mic de apa decat in cazul in care ati fi spalat la mana aceeasi cantitate de legume. Cu o placă de curatare rezistenta, masina decojeste cartofii in mod uniform. Se poate racorda usor la reteaua de apa, iar rezidurile ramase in urma procesului de curatare se pot scoate prin partea de jos.

Avantaje produs:

  • Capacitatea de incarcare mare: Capacitatea acestei masini este de 15kg de cartofi, care devin gata de utilizare intr-un interval scurt de timp.
  • Randament: Pe ora, masina poate curata pana la 200kg de cartofi/morcovi (in general legume tari). Nu achizitionati acest aparat curatat cartofi in alt scop decat acela al curatarii cartofilor/morcovilor deoarece nu va functiona.
  • Siguranta in folosire: Puteti urmari procesul de decojire pozitionandu-va deasupra aparatului. Tamburul din interior este realizat dintr-un material durabil, abraziv care ajuta in procesul de curatare. Pentru o utilizare sigura, clapeta care tine legumele in interior are un maner de siguranta pentru a nu putea avea acces usor la aceasta. Acest aparat de curatat profesional vine cu un vas din otel inoxidabil, material ce respecta normele de igiena si siguranta din domeniu Horeca. Prin racordul de apa si furtunul de alimentare, apa intra in masina de curatat, astfel incat cartofii si morcovii sa poata fi spalati inainte de curatare.
  • Curatare usoara: Pentru o usoara curatare produsul are piese detasabile care permit spalarea sub jet de apa precum: capacul, bolul si placa de decojire. Exteriorul produsului poate fi curatat cu o laveta umeda ori de cate ori considerati ca este necesar. Colectorul de reziduri trebuie golit si curatat dupa fiecare utilizare, astfel incat acesta sa nu se infunde si sa nu impiedice functionarea normala a masinii. Aceasta masina are o stabilitate foarte buna intrucat picioarele sunt cauciucate/siliconate in asa fel incat sa faca priza buna pe sol si sa nu alunece.
  • Alimentarea la reteaua de apa: Acest aparat se racordeaza la reteaua de apa si permite spalarea cartofilor inainte de a fi curatati astfel incat sa obtineti cartofi cata de gatit.

Aparatele pentru curatat functioneaza prin amestecarea si curatarea cartofilor prin intermediul unor discuri si benzi abrazive, eliminand pamantul si impuritatile. Sunt utilizate in industria alimentara, agricultura si productia de cartofi pentru a accelera si eficientiza procesul de curatare si sortare a cartofilor. Aparatul electric de curatat cartofi are rolul de a curata si sorta cartofii in mod eficient si rapid.  De asemenea, poate reduce stresul si solicitarea fizica asociata cu munca manuala, oferind un mediu mai sigur si mai confortabil pentru operatori.

Recomandari:

  • Curatati cu atentie componentele masinii in contact cu produsele alimentare si indepartati orice rezid sau impuritate.
  • Folositi apa calda si un detergent special pentru a curata componentele masinii. Nu folositi perii de sarma sau produse abrazive. De asemenea aveti grija la produsele de curatire, nu folositi produse pe baza de clor.
  • Depozitati masina intr-un mediu curat si uscat, departe de umiditate si de agentii contaminanti.

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

 

Sursa alimentare

Electric

Voltaj (V)

220-240V

Frecventa (Hz)

50-60Hz

Putere (Kw/ora)

0.75Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

450x450x850mm

Greutate produs (Kg)

53Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

520x520x850mm

Diametru interior cuva (mm)

400 mm

Capacitate/utiliare (Kg)

15Kg

Material

Inox

Culoare

Gri metalic

Material in interior

Abraziv

Racordare la reteaua de apa

DA

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Masina profesionala curatat cartofi (legume cu coaja tare) 15kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Masina profesionala curatat cartofi 15Kg 300Kg/Ora Masina profesionala curatat ca...

5.000,00 lei