Ideala pentru gatitul in aer liber si nu numai aceasta pirostrie gaz metalica cu doua ochiuri prezinta urmatoarele avantaje:

  • Structura solida – Cadrul este realizat din materiale rezistente ce permit asezarea ceaunelor grele pe suprafata acestora.
  • 2 ochiuri – Comparativ cu varianta simpla de produs aceasta permite gatirea simultana a doua preparate. Dublati astfel capacitatea de productie alegand aceasta optiune de produs.
  • Zona gatit mare- Diametru spatiului unde puteti pozitiona vasul de gatit este de 40cm, iar faptul ca cele doua zone se afla una langa alta permite extinderea suprafetei cu cca 2-3cm.
  • Sistem anti-vant– Fiecare arzator este protejat de o structura metalica inalta care impiedica vantul sa stinga flacara.
  • Arzator solid- Arzatorul este realizat din fonta, material foarte rezistent si care conduce si pastreaza temperaturi mari timp indelungat.
  • Gatire rapida- Cum vasul in care veti pregati mancarea este asezat direct deasupra arzatorului acesta va fi incalzit direct de flacara, iar procesul de gatire va fi mult mai rapid.
  • Alimentare la gaz lpg– Pirostria se alimenteaza la gaz lpg (butelie).
  • Reglare intensitate flacara– In functie de tipul de mancare pe care doriti sa il pregatiti, veti avea nevoie de o gatire lenta (foc mic) sau de gatire rapida (foc mare). Puteti seta intensitatea flacarei cu ajutorul butonului.

Recomandari:

Daca folositi pirostria in interior asigurati-va ca locatia are sisteme / senzori de detectie a scurgerilor de gaze.

Nu lasati la indemana copiilor deoarece fiind inalta pot rasturna mancarea fierbinte si pot provoca accidente grave.

Sursa alimentare

Gaz LPG (butelie)

Dimensiuni produs (mm)

390x390x720mm

Dimensiuni produs cu picioarele scurte (mm)

390x390x420mm

Diametru ochi (mm)

400mm

Material

Fonta, Metal

Numar arzatoare

1

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Pirostrie metalica dubla gaz 2 ochiuri”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Pirostrie gaz metalica dubla 2 ochiuri gatire Pirostrie metalica dubla gaz 2...

550,00 lei