Nu suntem in masura sa oferim sfaturi referitoare la retetele de carne de burger, insa ce va putem spune este ca aceasta presa manuala profesionala va va ajuta sa obtineti forme perfecte de aceeasi dimensiune pentru toti burgerii pe care doriti sa ii pregatiti.

Diametrul formei este de 10cm, iar utilizarea este foarte usoara: luati o hartie anti-aderenta (presa vine cu un set de hartii in pachet) , asezati-o in presa, puneti cantitatea de carne dorita, apasati manerul presei si formati chifteaua de carne.

In acest fel toate chiftelele de carne vor avea aceeasi forma si aceeasi dimensiune, iar burgerii pregatiti vor fi foarte aspectuosi.

Despre gatirea si servirea burgerilor nu stim prea multe. Ce stim este ca acest preparat nu lipseste din meniul restaurantelor, chiar si din meniul acelora care nu au specific burgeri. Este un preparat satios, gustos si cel mai adesea la un pret relativ la indemana majoritatii.

Avantaje produs:

  1. Hartii antiaderente: Presa vine insotit de un set de hartii antiaderente de diametru 10cm, speciale pentru forma presei. Aceste hartii se gasesc oriunde in magazinele de profil.
  2. Folosire foarte usoara: Tot ceea ce aveti de facut este sa pregatiti carnea, sa luati o hartie antiaderenta pe care sa o puneti in presa, sa puneti cantitatea de carne dorita si sa apasati manerul presei.
  3. Curatare usoara: Fiind un produs manual el poate fi curatat sub jet direct de apa astfel incat sa va asigurati ca este perfect curat la final de zi.
  4. Dimensiuni reduse: Poate fi pozitionat oriunde pe bancul de lucru si poate fi foarte usor manevrat.
  5. Rezistenta mare: Produsul este realizat din fonta astfel ca este foarte rezistent.

Recomandari:

Folositi intotdeauna hartii antiaderente pentru a putea desprinde ulterior chifteaua de carne.

Spalati/curatiti presa la finalul fiecare zile de lucru, iar in zilele cu temperaturi crescute recomandam spalarea desa a presei in cazul in care se intrerupe lucrul cu ea pentru un anumit interval de timp.

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

Utilizare

manuala

Dimensiuni produs (mm)

220x200x290mm

Greutate produs (Kg)

5.2Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

280x230x310mm

Dimensiuni forma(mm)

100mm diametru

Material

Inox

Culoare

Gri metalic

Accesorii

set hartii anti-aderente pentru carne

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Presa manuala profesionala pentru burger 10cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Pentru securitate, este necesară utilizarea serviciului reCAPTCHA de la Google, care se supune Politicii de confidențialitate și Termenii de utilizare Google.

presa manuala profesionala 10cm Presa manuala profesionala pen...

700,00 lei