Scutiti timpi pretiosi in servirea clientilor dumneavoatra alegand aceasta varianta de vitrina electrica calda , dispusa pe 3 niveluri de expunere.

Accesul se face doar pe de o parte, prin 2 geamuri glisante. Nu este o vitrina care sa permita autoservirea.

Incalzirea alimentelor se realizeaza printr-o  rezistenta astfel ca aceasta vitrina mentinere la cald nu este una care functioneaza in sistem Bain-Marie (aburi).

Acest tip de mentinere la cald este recomandat pentru alimente cu crusta: crispy, pui Shanghai, snitel, sandvisuri, etc. sau pentru alimente de panificatie/patiserie.

De dimensiuni mari permite mentinerea la cald a unei cantitati mari de alimente, iar datorita dispunerii pe 3 etaje puteti expune diferite tipuri de alimente.

Avantaje produs:

 • Utilizare comerciala: Aceasta vitrina este fabricata pentru a fi folosita in medii comerciale fiind conceputa in asa fel incat sa reziste uzurii 24/7. Este de mari dimensiuni si permite expunerea alimentelor pe 3 etaje.
 • Materiale calitative: Corpul vitrinei precum si accesoriile din interior (tavi si grilaje) sunt fabricate din inox de inalta calitate. Geamurile laterale precum si geamurile de acces sunt realizate din sticla groasa termorezistenta.
 • Acces servire: Alimentarea si descarcarea produselor in/din vitrina se face foarte usor prin partea din spate avitrinei datorita usilor glisante.
 • Productivitate mare: Datorita dimensiunilor mari ale vitrinei puteti mentine la cald o cantitate mare de alimente preparate in bucataria dumneavoastra.
 • Design ergonomic si modern: Design-ul este minimalist, vitrina avand o forma atipica, cu geam pe semirotund in partea superioara si cu 3 etaje de expunere a alimentelor. Este o vitrina de pus pe bancul de lucru. Datorita design-ului simplu aceasta vitrina are dimensiuni care permit pozitionarea ei oriunde pe bancul de lucru.
 • Design atractiv: Vitrina este de culoare rosu, colantata in partea inferioara cu imagini cu produse de fast-food foarte apetisante care atrag privirile foarte usor. Bineinteles ca puteti colanta vitrina cu orice alt colant doriti dumneavoastra.
 • Mentinere la cald: Cu ajutorul unei rezistente electrice alimentele sunt mentinute la aer cald.
 • Reglare temperatura: Temperatura din interiorul vitrinei poate fi ajustata in functie de necesitatile fiecarui tip de aliment.
 • Iluminat in interior: Prezentarea alimentelor va iesi in evidenta si mai tare atunci cand lumina din interior va fi actionata.
 • Accesorii: Vitrina vine echipata cu 2 tavi ce va vor ajuta in expunerea alimentelor pentru primul nivel de expunere, iar celelalte doua niveluri de expunere permit prezentarea produselor direct pe grilaje, sau puteti folosi tavi/recipiente.
 • Randament crescut: Alegand o astfel de varianta de produs veti reusi ca indiferent de fluxul de clienti pe care il aveti sa serviti calde preparatele dumneavoastra. Timpii de asteptare vor fi mult mai mici deoarece veti avea deja pregatite produsele pe care le veti servi catre clienti. In timpii morti ai activitatii puteti pregati alimente suficiente pe care ulterior sa le mentineti la cald in vitrina, iar in timpii cu flux continuu veti procesa comenzile mult mai rapid.
 • Curatare usoara: Elementele ce necesita o curatire in profunzime sunt detasabile astfel incat le puteti spala sub jet direct de apa. Pentru interiorul si exteriorul vitrinei recomandam stergerea acestora cu o laveta cu suprafata non-abraziva. Aveti grija la solutiile de curatare cu arome puternice deoarece riscati ca parfumul lor sa fie absorbit de inoxul din care este fabricata vitrina.

Recomandari:

Aceasta vitrina se recomanda a se utiliza pentru mentinerea alimentelor la cald in timpul zilei si nu de pe o zi pe alta.

Daca observati ca exista depuneri de reziduri pe suprafata acesteia incercati sa le indepartati la timp astfel incat sa nu ingreunati procesul de curatare ulterioara.

Nu spalati cu apa interiorul vitrinei. In partea inferioara, sub primul etaj de expunere vitrina are rezistenta electrica care ajuta la mentinerea la cald precum si partea electrica a acesteia.. Daca va patrunde apa in acest loc riscati sa scurtcircuitati intregul circuit electric.

 

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

 

Sursa alimentare

Electric

Frecventa (Hz)

50-60Hz

Voltaj (V)

220-240V

Putere (Kw/ora)

0.8Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

660x450x630mm

Greutate produs (Kg)

21Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

740x545x665mm

Dimensiuni interior jos (mm)

2 tavi de dimensiuni 320x265mm

Dimensiuni interior mijloc (mm)

grilaj de dimensiuni 585x305mm

Inaltime expunere mijloc (mm)

150mm

Dimensiuni interior sus (mm)

grilaj de dimensiuni 585x305mm

Inaltime expunere sus (mm)

200-100mm (geamul este curbat)

Material

Inox, Sticla

Culoare

Rosu cu autocolant in fata

Geam acces

Usi glisante

Numar niveluri

3

Buton reglare temperatura

1

Temperatura

30-85℃

Tip incalzire

Aer cald

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Vitrina electrica calda dubla 3 niveluri expunere model Red”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Vitrina electrica calda profesionala dubla 3 niveluri expunere model Red Vitrina electrica calda dubla ...

1.700,00 lei