Destinata procesarii carnii la nivel industrial, aceasta masina electrica profesionala tocat carne, permite maruntirea a 120kg/ora si este ideala a fi utilizata in macelarii/carmangerii/supermarket-uri/bucatarii Horeca.

Tot ceea ce aveti de facut este sa pregatiti carnea, sa introduceti masina in priza, sa apasati pe buton si sa incepeti sa adaugati carne in orificiul special destinat acestui lucru.

Masina este profesionala si functioneaza in regim industrial avand o capacitate de productie de 120Kg/Ora.

Avantaje produs:

  1. Constructie solida si durabila: Masina electrica profesionala tocat carne este realizata integral din materiale rezistente, precum otelul inoxidabil/ inox pentru a face fata utilizarii intensive si pentru a rezista uzurii in timp. Inoxul din care este fabricata aceasta masina de tocat are factor de rezistenta la apa IPX1, factor ce respecta normele europene privind siguranta.
  2. Capacitate mare de prelucrare: In general masinile profesionale sunt proiectate pentru a prelucra cantitati mari de carne intr-un interval scurt de timp, ceea ce le face ideale pentru utilizarea in restaurante, cantine, unitati de productie alimentara si alte medii comerciale. Capacitatea acestui model este de 120Kg/Ora
  3. Siguranta si igiena: Masinile profesionale pentru tocat carne sunt proiectate sa respecte standardele stricte de siguranta si igiena alimentara. Ele pot fi echipate cu caracteristici suplimentare, cum ar fi sisteme de protectie impotriva suprasarcinii. Acest model are siguranta electrica impotriva suprasolicitarii produsului.
  4. Usor de curatat si intretinut: Componentele ce alcatuiesc partea din fata a masinii (acolo unde are loc procesul de tocare a carnii) pot fi demontate rapid pentru a facilita accesul si curatarea in profunzime. Fiind un produs electric nu il spalati sub jet de apa. Puteti clati sub jet de apa doar elementele demontabile nu si intregul corp al masinii de tocat.

Recomandari:

Nu lasati masina necuratata de pe o zi pe alta si nici intre doua cicluri de folosire aflate la perioade mari de timp.

Daca masina intra in suprasarcina asteptati cateva minute inainte de a relua lucrul.

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

Sursa alimentare

Electric

Voltaj (V)

220-240V

Frecventa (Hz)

50Hz

Putere (Kw/ora)

0.8Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

200x350x410mm

Greutate produs (Kg)

18.4Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

270x445x390mm

Dimensiuni cuva carne (mm)

300x180x40mm

Diametru orificiu introducere carne (mm)

60mm

Diametru sita (mm)

65mm

Grosime sita (mm)

9mm

Cutit

Nr12

Capacitate productie (Kg/Ora) 

120Kg/Ora

Material

Inox

Culoare

Gri metalic

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Masina electrica profesionala pentru tocat carne 120kg/ora”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Pentru securitate, este necesară utilizarea serviciului reCAPTCHA de la Google, care se supune Politicii de confidențialitate și Termenii de utilizare Google.

masina electrica profesionala tocat carne 120kg/ora Masina electrica profesionala ...

1.500,00 lei