Acest motor grill hot-dog este universal potrivindu-se mai multor modele de rotisoare pentru hot-dog, atat timp cat specificatiile respecta specificatiile motorului original.

Alimentare: 220V

Frecventa: 50Hz

Nr. rotatii/min: 5rot/min

Grosime ax: 7mm

Putere (input): 11W

Putere (output): 1.8W

Foarte usor de inlocuit.

Posibile cauze ale deteriorarii motorului:

  • Atunci cand aparatul este in functiune si are functia de rotiserie activata, daca blocati invartirea rolelor cu diverse obiecte, motorul va merge in gol si cu timpul se va deteriora.
  • Nu folositi jet direct de apa pentru a spala aparatul deoarece apa poate patrunde in lacasul unde exista partea electrica a aparatului. Folositi solutii profesionale de curatat inoxul la cald si cu siguranta nu va mai fi nevoie de insistare asupra rolelor.

Recomandari:

Daca considerati a fi necesara asistenta video pentru montarea/demontarea motorului cel mai bine este sa ne comunicati acest lucru. Nu incercati sa schimbati motorul daca nu aveti cunostinte minime despre acest echipament.

Daca echipamentul dumneavoastra da semne ca ceva este in neregula nu continuati lucrul cu acesta. Consultati in schimb unitatea service cea mai apropiata sau contactati furnizorul pentru a putea identifica problema produsului.

Sursa alimentare

Electric

Diametru ax (mm)

7mm

Voltaj (V)

220V

Frecventa (Hz)

50Hz

Putere (input)

11W

Putere (output)

1.8W

Numar rotatii/min

5rot/min

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Motor grill hot-dog cu role 220V 11W 5rot/min ax 7mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Pentru securitate, este necesară utilizarea serviciului reCAPTCHA de la Google, care se supune Politicii de confidențialitate și Termenii de utilizare Google.

motor grill hot-dog cu role grill (1) Motor grill hot-dog cu role 22...

300,00 lei