Plita waffles forma clasica este o alegere excelentă nu doar pentru mediul industrial sau comercial, ci si pentru uz casnic. Cu acest aparat, puteți prepara wafe (vafe, waffles) delicioase chiar in confortul propriei bucatarii sau sa va impresionati clientii cu produse deosebite.

Forma plitei permite realizarea unei game variate de produse finite intrucat o puteti orna cu fel de fel de ingrediente/ topppinguri care mai de care mai delicioase cum ar fi:

 • Clasic cu sirop si fructe proaspete
 • Waffle cu inghetata
 • Waffle cu frisca si ciocolata
 • Waffle cu unt de arahide si banane
 • Waffle cu fructe si iaurt
 • Waffle cu ciocolats si alune
 • Waffle cu caramel si banane flambate
 • Waffle cu fructe de psdure si frisca

Acestea sunt doar cateva idei cu titlu de prezentare insa dumneavoastra puteti creea variante infinite de gusturi si arome care mai de care mai interesante si pe placul clientilor.

Avantaje produs:

 • Coacere mult mai rapida:  Spre deosebire de varianta electrica, coacerea wafei se face mult mai rapid la varianta cu alimentare pe gaz. Plita este direct incalzita de catre flacara astfel ca se incinge mult mai rapid. Dezavantajul ar fi ca la varianta pe gaz nu exista timer, astfel ca coacerea desi foarte rapida, trebuie supravegheata. Nu sunteti anuntat de catre produs ca timpul s-a scurs.
 • Usor de utilizat: Aparatul este intuitiv si simplu de folosit. Trebuie legat la sursa de gaz (butelie), iar pentru aprindere trebuie apasat butonul (acesta va emite scanteie care in contact cu gazul va produce flacara). Tot ce trebuie sa faceti este sa pregatiti aluatul si sa-l turnati in forma. Apasati manerul astfel incat sa pozitionati una peste alta placile de coacere. Asteptati cateva secunde si intoarceti placile pentru coacere uniforma.
 • Versatilitate: Un singur produs o varietate de retete de waffle-uri, experimentand cu diferite ingrediente, umpluturi si topping-uri puteti oferi acestui desert nenumarate variante.
 • Economisirea spațiului: Este compact si poate fi pozitionat oriunde in bucatarie, economisind spatiu pretios. Atentie insa , fiind un produs cu alimentare pe gaz acesta nu trebuie pozitionat in imediata apropiere a obiectelor usor inflamabile. Totodata nu recomandam pozitionarea sub o hota foarte puternica deoarece exista riscul ca flacara sa se stinga , iar debitul de gaz sa iasa necontrolat.
 • Curățare usoara: Spre deosebire de varianta electrica, placile de coacere se scot complet din suportul produsului si pot fi spalate sub jet direct de apa. Recomandam sa nu folositi bureti abrazivi care sa zgarie suprafata de gatire. De asemenea este stric interzis sa folositi solutii de curatat care ataca teflonul. Inainte de a intreprinde orice actiune de curatare cititi cu atentie eticheta produsului de curatat.

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

Recomandari:

Folositi ustensile din lemn sau silicon pentru  a nu zgaria suprafata de coacere. Evitati utilizarea ustensilelor din metal/inox sau a ustensilelor ascutite.

Acest produs necesita supraveghere intrucat nu are buton pentru setarea timpului, la fel ca un aparat electric. Daca aveti aluat in interiorul plitei nu lasati plita nesupravegheata.

De asemenea produsul nu are buton pentru setarea temperaturii de coacere, un motiv in plus pentru a nu lasa aparatul cu aluat in interior fara a-l supraveghea. Este exact ca si cum ati gati pe un ochi de aragaz.

Nu lasati focul deschis pe timp indelungat fara ca plita sa aiba aluat in ea. Este ca si cum ati uita o tigaie pe ochiul de aragaz pentru mult timp. Acest lucru duce la deteriorarea suprafetei de coacere.

Pentru a lungi durata de viata a acestui produs va recomandam sa il curatati de fiecare data cand este nevoie si sa nu permiteti rezidurilor sa se intareasca pe suprafata de coacere. In acest fel evitati indepartarea greoaie a rezidurilor care de cele mai multe ori duce la zgarierea plitei.

Sursa alimentare

Gaz LPG (butelie)

Presiune gaz (PA)

2800PA

Dimensiuni produs (mm)

220x360x220mm (masurat fara manere), 220x580x220mm (masurat cu manere)

Greutate produs (Kg)

4Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

450x280x290mm

Diametru plita (mm)

180mm

Grosime plita (mm)

40mm(20mm jos+20mm sus)

Material

Inox+Fonta

Culoare

Gri metalic

Buton reglare flacara

1

Termostatat

NU

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Plita profesionala alimentare gaz pentru wafe forma clasica”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Plita waffles alimentare gaz forma clasica Plita profesionala alimentare ...

800,00 lei