Unele modele de masini de vata de zahar electrice folosesc acest tip de potentiometru pentru reglajul temperaturii capatului.

Principala cauza a deteriorarii capatului unei masini de vata de zahar este neglijarea acestuia si necuratirea lui la timp, insa uneori se pot strica piese precum acest regulator de temperatura.

Cand aceasta piesa da semne ca trebuie schimbata se intampla ca rezistenta electrica a masinii (capatul) sa nu mai scoata vata de zahar la aceeasi capacitate.

Mai exact, atunci cand potentiometrul nu mai functioneaza indiferent cum reglati temperatura, capatul nu se va incinge suficient de mult si nu va putea produce vata de zahar.

Piesa se potriveste oricarui model de masina de vata atat timp cat respecta dimensiunile si specificatiile.

Recomandari:

Daca nu sunteti sigur/a ca aceasta piesa reprezinta sursa problemei dumneavoastra cel mai bine ne contactati telefonic pentru a identifica impreuna cauza deteriorarii produsului.

Daca nu va descurcati sa schimbati aceasta piesa si considerati ca aveti nevoie de asistenta video nu ezitati sa ne contactati.

Nu inceracti sa schimbati piese daca nu aveti cunostinte minime asupra produsului. Altfel riscati sa deteriorati si mai rau produsul.

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Potentiometru masina vata electrica piesa reglare temperatura”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Pentru securitate, este necesară utilizarea serviciului reCAPTCHA de la Google, care se supune Politicii de confidențialitate și Termenii de utilizare Google.

POTENTIOMETRU VATA electricaFIGURINE (3) Potentiometru masina vata elec...

150,00 lei