In general plitele profesionale pentru clatite cu alimentare electrica functioneaza pe baza unei rezistente electrice circulare care acopera toata suprafata de coacere.

Fabricata din inox de foarte buna calitate, aceasta rezistenta crepiera electrica este destinata echipamentelor profesionale.

Se potriveste crepierelor de putere 3000W si de diametru 40cm.

Principala cauza a deteriorarii acestei piese este patrunderea apei in interiorul circuitului electric.

O a doua cauza poate fi trecerea timpului si depasirea duratei de viata a acestei rezistente.

Totodata daca obisnuiti sa tineti termostatele la maximum timp indelungat fara a avea aluat pe suprafata plitei de clatite este normal ca durata de viata a rezistentei sa scada considerabil.

Cand aceasta piesa da semne ca trebuie schimbata se intampla ca aluatul sa ramana crud ,  plita neputand sa coaca la temperaturi inalte.

Mai exact, atunci cand rezistenta nu mai functioneaza indiferent cum reglati temperatura, plita nu se va incinge suficient de mult si nu va putea coace uniform.

Recomandari:

Daca nu sunteti sigur/a ca aceasta piesa reprezinta sursa problemei dumneavoastra cel mai bine ne contactati telefonic pentru a identifica impreuna cauza deteriorarii produsului.

Daca nu va descurcati sa schimbati aceasta piesa si considerati ca aveti nevoie de asistenta video nu ezitati sa ne contactati.

Nu inceracti sa schimbati piese daca nu aveti cunostinte minime asupra produsului. Altfel riscati sa deteriorati si mai rau produsul.

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Rezistenta crepiera electrica, inox, forma circulara”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

rezistenta crepiera electrica Rezistenta crepiera electrica,...

150,00 lei