Unele modele de plite pentru vafe / waffles au si buton pentru setarea timpului de coacere 0-5 min cunoscut si sub numele de timer plite wafe.

Pentru aceste modele va stam la dispozitie cu aceasta piesa de schimb.

Puteti identifica foarte usor ca acest buton nu mai functioneaza: fie nu mai declanseaza fie atunci cand il setati timpul nu incepe sa se scurga.

Cauzele deteriorarii pot fi multiple: uzura, patrunderea rezidurilor (aluat/coca) in interiorul acestuia, sau spalarea plitei de vafe cu jet de apa.

Puteti folosi plita de wafe/gogosi/desert si fara timer insa nu mai puteti controla procesul de gatire si astfel nu veti mai obtine o gatire uniforma pentru toate produsele gatite.

Piesa se potriveste oricarui model de plita pentru deserturi atat timp cat respecta dimensiunile si specificatiile.

Recomandari:

Daca nu sunteti sigur/a ca aceasta piesa reprezinta sursa problemei dumneavoastra cel mai bine ne contactati telefonic pentru a identifica impreuna cauza deteriorarii produsului.

Daca nu va descurcati sa schimbati aceasta piesa si considerati ca aveti nevoie de asistenta video nu ezitati sa ne contactati.

Nu inceracti sa schimbati piese daca nu aveti cunostinte minime asupra produsului. Altfel riscati sa deteriorati si mai rau produsul.

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Timer plite wafe, buton reglare timp 0-5min”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

timer plite wafe Timer plite wafe, buton reglar...

50,00 lei