Acest cuptor profesional cu banda este destinat coacerii de covrigi, pizza sau alte produse ce necesita gratinare. De dimensiuni relativ reduse este ideal pentru afaceri aflate la inceput de drum, acolo unde investitiile sunt mici iar randamentul se urmareste a fi maxim.

Dimensiunea benzii este de 35cm latime pe 100cm lungime si permite coacerea a 16 pizza/ora sau 250 covrigi/ora. Bineinteles ca aceste valori pot fluctua in functie de tipul de blat, de aluat de reteta. Pizza cu blat pufos va necesita mai mult timp in camera de coacere decat o pizza cu blat subtire, iar covrigii fierti in prealabil vor avea nevoie de un timp mult mai scurt decat in cazul covrigilor din aluat proaspat.

Bineinteles ca acest cuptor pentru covrigi si pizza este echipat cu sisteme de reglare atat a temperaturilor din interiorul camerei de coacere precum si a vitezei benzii. Mai mult decat atat cuptorul are montat un ceas ce indica in permanenta temperatura din interiorul camerei de coacere tocmai pentru a putea urmari intreg procesul.

Atat temperatura inferioara cat si temperatura superioara pot fi reglate pana la 350°C.

Avantaje produs:

  • Panoul de control intuitiv: Butoanele aflate pe panoul de control sunt foarte intuitive si permit o utilizare foarte usoara a procesului. Totul este mecanic fara prea multa electronica, motiv ce incurajeaza o durata de viata indelungata a produsului.
  • Utilizare usoara: Inainte de a trece la treaba recomandam sa faceti cateva teste pentru a seta exact parametri necesari tipului de aluat pe care il folositi. Dupa cateva teste veti sti exact la ce viteza trebuie sa fie banda si la ce temperaturi de lucru veti seta cuptorul. Dupa aflarea parametrilor tot ceea ce trebuie sa faceti este sa introduceti pizzele una dupa alta in cuptor.
  • Camera ventilata: Camera ventilata garanteaza o coacere uniforma a alimentelor.
  • Materiale de calitate: Cuptorul este realizat integral din inox de foarte buna calitate, iar elementele de plastic (butoanele pentru reglaje) sunt realizate dintr-un plastic foarte dur destinate rezistentei la temperaturi foarte mari.
  • Controlul temperaturii de coacere: Acest cuptor profesional are reglaj atat pentru partea superioara a camerei de coacere cat si pentru partea inferioara a acesteia. In functie de tipul alimentelor pe care doriti sa le coaceti acesti parametri trebuie setati: spre exemplu pizza necesita temperaturi mai mari de coacere decat in cazul covrigilor.
  • Viteza benzii transportoare: Un alt parametru important este timpul de coacere pe care alimentele il petrec in camera de coacere. Astfel ca o viteza mai lenta a benzii va insemna un timp mai mare de coacere in timp ce o viteza mai rapida va insemna timpi mai scurti.
  • Control proce coacere: Tot pe panoul de control se afla un ceas care indica in timp real temperaturile de coacere din interiorul camerei astfel ca puteti urmari intreg procesul.
  • Banda 2 sensuri: In functie de cum pozitionati cuptorul pe blatul de lucru puteti sa alegeti sensul benzii, avand 2 sensuri, stanga/dreapta.
  • Randament crescut: Cuptorul ajunge la temperatura de lucru necesara pentru coacerea covrigilor sau a produselor de patiserie/pizza in timp foarte scurt, iar in functie de tipul alimentelor precum si de dimensiunea acestora productivitatea sa creste sau scade.

Recomandari:

Inainte de a-l folosit in scop industrial/comercial recomandam sa faceti cateva teste cu produsele ce doriti a le comercializa pentru a putea seta parametri specifici acestora.

Intrucat lucreaza cu temperaturi foarte mari asigurati-va ca la acest cuptor nu au acces copiii sau persoanele neautorizate.

Latimea benzii permite coacerea pizzelor de diametru maxim 35cm.

 

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

 

Sursa alimentare

Electric

Voltaj (V)

220-240V

Frecventa (Hz)

50-60Hz

Putere (Kw/ora)

6.7Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

1100x570x360mm

Greutate produs (Kg)

60Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

1600x620x410mm

Tip coacere

banda

Dimensiune banda de lucru(mm)

1000x350mm

Material

Inox

Culoare

Gri metalic

Temperatura

50-350 ℃

Buton reglare viteza banda

DA

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Cuptor electric cu banda 1mx35cm pentru pizza/ covrigi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Cuptor profesional cu banda pentru pizza sau covrigi banda 1mx35cm Cuptor electric cu banda 1mx35...

9.500,00 lei