Ideala pentru locurile unde instalatia electrica nu va permite utilizarea echipamentelor dupa bunul dumneavoastra plac, sau pentru locatiile unde nu aveti acces la curent electric aceasta varianta de masina gaz cu carut pentru vata zahar va sta la dispozitie.

Elementele ce intra in contact direct cu alimentele sunt produse din inox de foarte mare calitate: cuva, capatul, masura respectand normele de igiena impuse in domeniul Horeca.

Panoul de control este intuitiv: voltmetru (masoara tensiunea curentului electric ) , siguranta de protectie in cazul unui scurtcircuit sau a fluctuatiei curentului electric, buton aprindere quartz si buton de on/off.

Masina nu este una de banc ci are cadru de metal si roti care faciliteaza transportarea si manipularea acesteia si in acelasi timp atrage atentia mult mai usor.

Cadrul este demontabil astfel ca daca calatoriti o puteti transporta demontata, iar atunci cand va stabiliti la locatie o puteti monta.

Indiferent ca organizati evenimente private sau participati la festivaluri/balciuri/targuri/evenimente in aer liber aceasta masina cu alimentare gaz pentru vata pe bat nu ar trebui sa va lipseasca.

Datorita dimensiunilor atipice ale cuvei, cuva mult mai mare decat cele clasice, de 70cm diametru, acest aparat va atrage foarte usor privirile tuturor.

Avantaje produs:

 • Alimentare gaz+220V: Masinile cu alimentare pe gaz au nevoie de doua surse de alimentare. Principalul consumator este gazul de butelie care ajuta la incingerea capatului si la producerea vatei, iar pentru motorul care invarte capatul, este nevoie de priza 220V.
 • Utilizare usoara: Tot ceea ce aveti de facut este sa introduceti in priza masina si sa o legati la butelie. Porniti butonul de ON/OFF si butonul pentru aprinderea scanteiei astfel incat gazul in contact cu aceasta sa produca flacara ce va incalzi capatul. La prima pornire este necesar sa asteptati cateva minute pana capatul se incinge foarte bine. Cu ajutorul masurii de zahar turnati zahar in capat si asteptati pana cand acesta va incepe sa arunce vata de zahar. Cu ajutorul unui bat de lemn incepeti sa formati vata pe bat.
 • Productivitate mare: Mult mai productiva decat varianta electrica deoarece capatul este incalzit direct de catre flacara arzatorului.
 • Asamblare usoara: Carutul este foarte usor de montat, iar atunci cand doriti sa mutati masina dintr-o locatie in alta puteti sa demontati carutul si sa o transportati demontata.
 • Transmisie pe curea: Transmisia motorului este pe curea, iar capatul este actionat direct prin buton. Puteti seta intensitatea flacarei ce incalzeste capatul rotind in sensul acelor de ceasornic de la intensitate mica la intensitate mare.
 • Cadru metalic si roti: Aceasta masina cu carut pentru vata zahar atrage foarte usor atentia tuturor copiilor si nu numai. Frumos colorata in roz si cu roti mari usor vizibile va fi vedeta oricarei locatii in care va fi montata.
 • Investitie rapid de recuperat: Datorita costului redus al materiei prime acest tip de aparat este printre cele mai rentabile investitii pe care dumneavoastra le puteti face.
 • Aruncarea vatei in sus: Acesasta masina formeaza si arunca vata de zahar in sus si nu in laterale. Astfel ca pentru a putea forma vata pe bat trebuie sa va pozitionati batul deasupra capatului. Acest mod de a forma vata nu necesita experienta.
 • Cuva 70cm: In afara de carutul cu roti, un alt lucru care va atrage cu siguranta atentia clientilor dumneavoastra este dimensiunea foarte mare a cuvei 70cm .
 • Design ergonomic: Acest aparat de vata pe bat este echipat cu un sertar, care ajuta la furnizarea spatiului suplimentar de depozitare pentru bete , diferitelele arome/coloranti , sau masura de zahar. Cadrul are roti si permite manipularea usoara a intregii masini (doar trebuie sa actionati cu o forta usoara pe manerul carutului iar tot corpul acestuia se va manevra dupa bunul dumneavoastra plac)
 • Curea rezerva: Masina are o curea deja montata, iar ca rezerva aceasta vine in pachet cu inca o bucata pentru o eventuala inlocuire a acesteia. In timp, cureaua se slabeste si trebuie inlocuita.
 • Curatare usoara: Atat capatul cat si cuva sunt elemente detasabile ce permit curatirea in profunzime. De asemenea capatul are si el un capac detasabil care faciliteaza curatirea acestuia.

Recomandari:

Inainte de a pune in functiune aparatul verificati daca racordarea la butelie este sigura.

Daca folositi masina in interior recomandam sa va asigurati impotriva scurgerilor de gaze cu senzori speciali pentru detectarea acestora.

NU lasati arzatorul capatului pornit fara ca motorul masinii sa functioneze. Astfel capatul se va deteriora iar cu timpul va crapa. Acestea doua motorul si incalzirea capatului trebuie sa functioneze in permanenta impreuna.

Nu turnati zahar in capat daca acesta nu este incins intrucat riscati ca zaharul sa se arda in interiorul acestuia si sa se depuna ingreunand functionarea sa.

Cand observati ca sunt depuneri considerabile in capat dati-l jos si curatati-l ( il puteti pune intr-un vas cu apa fierbinte astfel incat tot surplusul de zahar topit sa se dizolve).

Folositi zahar de granulatie cat mai mare, cu cristal cat mai mare. Nu folositi zahar fin deoarece acesta se va arde.

Daca doriti sa produceti vata de zahar cu arome/ diferite culori asigurati-va ca materia prima este comercializata de la furnizori calificati in acest domeniu.

Puteti achizitiona separat capacul pentru protectia cuvei de 70cm care va permite producerea vatei in mediul exterior astfel incat in cuva sa nu patrunda nisip/insecte sau in cazul vantului puternic sa puteti realiza forma perfecta a vatei pe bat.

Daca masina vibreaza puternic in timpul mersului verificati cureaua de transmisie. Cel mai adesea aceste vibratii indica faptul ca trebuie sa inlocuiti cureaua.

 

Garantie 1 an de zile

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

Sursa alimentare

Gaz LPG (butelie)

Sursa alimentare motor

Electric 220V

Presiune gaz (PA)

2800PA

Putere (Kw/ora)

Echivalent 1Kw/Ora

Putere incalzire (W)

Echivalent 0.3 Kw/Ora

Tip transmisire

curea

Dimensiuni produs (mm)

950x720x1050mm

Greutate produs (Kg)

22Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

740x740x415mm

Dimensiuni carut (mm)

950x395x720mm

Diametru cuva (mm)

700mm

Diametru capat (mm)

130mm

Material

corp -metal ; cuva si capat -inox

Culoare

Roz

Sistem prindere cuva

4 cleme metalice

Accesorii

curea transmisie, masura zahar

1 recenzie pentru Masina profesionala pentru vata de zahar cu alimentare pe gaz – cuva 70cm,cu carut, transmisie pe curea

 1. Candyland Botosani

  Eu am achizitionat-o la pret intreg, dar nu regret. Chiar si asa face toti banii. O am pozitionata in parc, iar faptul ca are cuva de 70cm atrage toate privirile. Este atipica fata de masinile clasice. Se alimenteaza la gaz de butelie si priza, dar pentru mine nu a fost o problema deoarece ni se asigura la casuta si curent electric, iar consumul pe electric este infim (doar motorasul consuma) in rest incalzirea capatului se face prin flacara.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Masina gaz cu carut profesionala cu va 70cm transmisie curea alimentare gaz lpg +220V Masina profesionala pentru vat...

2.000,00 lei