Ideala pentru locurile unde instalatia electrica nu va permite utilizarea echipamentelor dupa bunul dumneavoastra plac, sau pentru locatiile unde nu aveti acces la curent electric aceasta varianta de masina gaz vata de zahar va sta la dispozitie.

Elementele ce intra in contact direct cu alimentele sunt produse din inox de foarte mare calitate: cuva, capatul, masura respectand normele de igiena impuse in domeniul Horeca.

Panoul de control este intuitiv: voltmetru (masoara tensiunea curentului electric ) , potentiometru pentru reglarea rotatiilor capatului, buton aprindere quartz si buton de on/off.

Masina nu este una de banc ci are cadru de metal si roti care faciliteaza transportarea si manipularea acesteia si in acelasi timp atrage atentia mult mai usor.

Este un model inedit, iar datorita recipientelor din metal care sunt destinate zaharului colorat puteti realiza foarte usor  figurine din vata de zahar: ursuleti, flori, iepurasi.

Tot ceea ce aveti de facut este sa vizionati pe youtube videoclipuri intrucat tehnicile difera de la model la model.

Indiferent ca organizati evenimente private sau participati la festivaluri/balciuri/targuri/evenimente in aer liber aceasta masina cu alimentare gaz pentru vata pe bat nu ar trebui sa va lipseasca.

Avantaje produs:

  • Alimentare gaz+ 12V : Masinile cu alimentare pe gaz au nevoie de doua surse de alimentare. Principalul consumator este gazul de butelie care ajuta la incingerea capatului si la producerea vatei, iar pentru motorul care invarte capatul, este nevoie de alimentare 12V ( baterie ). Pentru un randament foarte mare se recomanda legarea aparatului de vata la baterii auto.
  • Utilizare usoara: Tot ceea ce aveti de facut este sa legati aparatul la bornele bateriei si sa legati butelia care va alimenta cu gaz. Porniti butonul de ON/OFF si butonul pentru aprinderea scanteiei astfel incat gazul in contact cu aceasta sa produca flacara ce va incalzi capatul. La prima pornire este necesar sa asteptati cateva minute pana capatul se incinge foarte bine. Cu ajutorul masurii de zahar turnati zahar in capat si asteptati pana cand acesta va incepe sa arunce vata de zahar. Cu ajutorul unui bat de lemn incepeti sa formati vata pe bat.
  • Productivitate mare: Mult mai productiva decat varianta electrica deoarece capatul este incalzit direct de catre flacara arzatorului. Puteti regla turatiile si viteza capatului.
  • Cadru metalic si roti: Aceasta masina cu carut pentru vata zahar atrage foarte usor atentia tuturor copiilor si nu numai. Frumos colorata in roz si cu roti mari usor vizibile va fi vedeta oricarei locatii in care va fi montata. Mai mult decat atat are si o tablita precum o reclama ce prezinta diferite modele din vata de zahar.
  • Investitie rapid de recuperat: Datorita costului redus al materiei prime acest tip de aparat este printre cele mai rentabile investitii pe care dumneavoastra le puteti face.
  • Aruncarea vatei in sus: Acesasta masina formeaza si arunca vata de zahar in sus si nu in laterale. Astfel ca pentru a putea forma vata pe bat trebuie sa va pozitionati batul deasupra capatului. Acest mod de a forma vata nu necesita experienta.
  • Recipiente zahar colorat: In realizarea figurinelor din vata de zahar este foarte important sa aveti la indemana in permanenta zaharul colorat.
  • Cuva 40cm: In general acest tip de masina de vata de zahar are cuve standard sau mai mici deoarece realizarea modelelor nu necesita o cuva mai mare aceasta fiind incomoda in lucrul cu figurinele din vata de zahar.
  • Design ergonomic: Acest aparat de vata pe bat este echipat cu un sertar, care ajuta la furnizarea spatiului suplimentar de depozitare pentru bete , diferitelele arome/coloranti , sau masura de zahar. Cadrul are roti si permite manipularea usoara a intregii masini (doar trebuie sa actionati cu o forta usoara pe manerul carutului iar tot corpul acestuia se va manevra dupa bunul dumneavoastra plac). De asemenea recipientele din inox permit depozitarea zaharului colorat.
  • Curatare usoara: Atat capatul cat si cuva sunt elemente detasabile ce permit curatirea in profunzime. De asemenea capatul are si el o sita detasabil care faciliteaza curatirea acestuia.

Recomandari:

Inainte de a pune in functiune aparatul verificati daca racordarea la butelie este sigura.

Daca folositi masina in interior recomandam sa va asigurati impotriva scurgerilor de gaze cu senzori speciali pentru detectarea acestora.

NU lasati arzatorul capatului pornit fara ca motorul masinii sa functioneze. Astfel capatul se va deteriora iar cu timpul va crapa. Acestea doua motorul si incalzirea capatului trebuie sa functioneze in permanenta impreuna.

Nu turnati zahar in capat daca acesta nu este incins intrucat riscati ca zaharul sa se arda in interiorul acestuia si sa se depuna ingreunand functionarea sa.

Cand observati ca sunt depuneri considerabile in capat dati-l jos si curatati-l ( il puteti pune intr-un vas cu apa fierbinte astfel incat tot surplusul de zahar topit sa se dizolve).

Folositi zahar de granulatie cat mai mare, cu cristal cat mai mare. Nu folositi zahar fin deoarece acesta se va arde.

Daca doriti sa produceti vata de zahar cu arome/ diferite culori asigurati-va ca materia prima este comercializata de la furnizori calificati in acest domeniu.

Puteti achizitiona separat capacul pentru protectia cuvei de 70cm care va permite producerea vatei in mediul exterior astfel incat in cuva sa nu patrunda nisip/insecte sau in cazul vantului puternic sa puteti realiza forma perfecta a vatei pe bat.

Daca masina vibreaza puternic in timpul mersului verificati cureaua de transmisie. Cel mai adesea aceste vibratii indica faptul ca trebuie sa inlocuiti cureaua.

 

Garantie 1 an de zile

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

Sursa alimentare

Gaz LPG (butelie)

Sursa alimentare motor

12V (baterie)

Presiune gaz (PA)

2800PA

Putere (Kw/ora)

Putere incalzire (W)

Echivalent 0.3 Kw/Ora

Tip transmisire

directa

Dimensiuni produs (mm)

Greutate produs (Kg)

25Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

Dimensiuni carut (mm)

Diametru cuva (mm)

400mm

Diametru capat (mm)

130mm

Material

corp -metal ; cuva si capat -inox

Culoare

Galben

Cuve zahar pentru zahar colorat

4

Sistem prindere cuva

4 cleme metalice

Accesorii

masura zahar, plancarta metalica imagini vata zahar

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Masina profesionala pentru vata de zahar cu alimentare pe gaz – cuva 40cm,cu carut, transmisie directa, pentru vata figurine”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Masina gaza vata de zahar profesionala figurine cu carut Masina profesionala pentru vat...

2.300,00 lei