Cu un design minimalist si elegant aceasta vitrina pentru pizza permite expunerea a 5 pizza de-odata.

Luminata in interior si avand sistem de rotire automata permite clientilor sa vizualizeze foarte bine alimentele pastrate la cald in interior.

Accesul se face doar pe de o parte, astfel ca aceasta vitrina permite accesul doar prin spate printr-o usa fabricata din geam termorezistent.

Incalzirea alimentelor se realizeaza printr-o  rezistenta astfel ca aceasta vitrina mentinere la cald nu este una care functioneaza in sistem Bain-Marie (aburi).

Avantaje produs:

 • Utilizare comerciala: Aceasta vitrina profesionala este fabricata pentru a fi folosita in medii comerciale fiind conceputa in asa fel incat sa reziste uzurii 24/7. Este de mari dimensiuni si permite expunerea alimentelor pe 5 etaje.
 • Materiale calitative: Corpul vitrinei precum si accesoriile din interior (grilaje) sunt fabricate din inox de inalta calitate. Geamurile laterale precum si geamul de acces sunt realizate din sticla groasa termorezistenta.
 • Acces servire: Alimentarea si descarcarea produselor in/din vitrina se face foarte usor prin partea din spate a vitrinei.
 • Productivitate mare: Datorita dimensiunilor mari ale vitrinei puteti mentine la cald 5 pizza de-odata, de preferat a fi 5 tipuri diferite astfel incat clientii sa poata vedea mai multe modele inainte de a comanda.
 • Design ergonomic si modern: Design-ul este minimalist, vitrina avand o forma dreptunghiulara, cu 5 etaje de expunere a alimentelor. Este o vitrina de pus pe bancul de lucru. Datorita design-ului simplu aceasta vitrina are dimensiuni care permit pozitionarea ei oriunde pe bancul de lucru.
 • Design atractiv: Vitrina este complet din inox, colantata in partea superioara cu imagini cu pizza foarte apetisante care atrag privirile foarte usor. Bineinteles ca puteti colanta vitrina cu orice alt colant doriti dumneavoastra.
 • Mentinere la cald: Cu ajutorul unei rezistente electrice alimentele sunt mentinute la aer cald.
 • Reglare temperatura: Temperatura din interiorul vitrinei poate fi ajustata in functie de necesitatile fiecarui tip de aliment, valoarea maxima a temperaturii fiind de 85 grade Celsius.
 • Iluminat in interior: Prezentarea alimentelor va iesi in evidenta si mai tare atunci cand lumina din interior va fi actionata.
 • Functie rotire automata: Pizza poate fi prezentata static sau puteti actiona butonul pentru functia de rotire permitand astfel privitorilor sa vada mult mai in detaliu alimentele pastrate la cald.
 • Accesorii: Vitrina vine echipata cu 5 grilaje ce va vor ajuta in expunerea alimentelor. Puteti pozitiona pizza direct pe grilaj sau puteti utiliza tavi speciale.
 • Randament crescut: Alegand o astfel de varianta de produs veti reusi ca indiferent de fluxul de clienti pe care il aveti sa serviti calde preparatele dumneavoastra. Timpii de asteptare vor fi mult mai mici deoarece veti avea deja pregatite produsele pe care le veti servi catre clienti. In timpii morti ai activitatii puteti pregati alimente suficiente pe care ulterior sa le mentineti la cald in vitrina, iar in timpii cu flux continuu veti procesa comenzile mult mai rapid.
 • Curatare usoara: Elementele ce necesita o curatire in profunzime sunt detasabile astfel incat le puteti spala sub jet direct de apa. Pentru interiorul si exteriorul vitrinei recomandam stergerea acestora cu o laveta cu suprafata non-abraziva. Aveti grija la solutiile de curatare cu arome puternice deoarece riscati ca parfumul lor sa fie absorbit de inoxul din care este fabricata vitrina.

Recomandari:

Aceasta vitrina se recomanda a se utiliza pentru mentinerea alimentelor la cald in timpul zilei si nu de pe o zi pe alta.

Daca observati ca exista depuneri de reziduri pe suprafata acesteia incercati sa le indepartati la timp astfel incat sa nu ingreunati procesul de curatare ulterioara.

Nu spalati cu apa interiorul vitrinei. In partea inferioara, sub primul etaj de expunere vitrina are rezistenta electrica care ajuta la mentinerea la cald precum si partea electrica a acesteia.. Daca va patrunde apa in acest loc riscati sa scurtcircuitati intregul circuit electric.

 

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

Sursa alimentare

Electric

Voltaj (V)

220-240V

Frecventa (Hz)

50-60Hz

Putere (Kw/ora)

0.65Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

490x490x830mm

Greutate produs (Kg)

30Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

555x525x865mm

Dimensiuni interior vitrina (mm)

470x470x590mm

Diametru grilaj expunere (mm)

400mm

Distanta dintre grilaj si geamurile laterale (mm)

35mm la fiecare latura

Distanta dintre grilaje inaltimea de expunere (mm)

90mm

Material

Inox, Sticla

Geam acces

Tip usa

Culoare

Gri+Negru+Autocolant in partea de sus

Numar niveluri

5

Buton reglare temperatura

1

Temperatura

30-85℃

Tip incalzire

Aer cald

Functie rotire

Automat

Luminat

DA

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Vitrina electrica calda 5 niveluri expunere pentru pizza cu rotire automata”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Vitrina pentru pizza electrica calda 5 niveluri expunere pentru pizza cu rotire automata Vitrina electrica calda 5 nive...

2.950,00 lei