Datorita accesului liber acest aparat bain-marie profesional este ideal atat in interiorul liniilor de lucru din bucatariile echipate la standarde Horeca, dar si in servirea alimentelor in regim de autoservire (self-serving).

Acest echipament profesional este cel care are cel mai bun raport capacitate/pret.

Sistemul bain-marie reprezinta un sistem prin care alimentele asezate in cuve stau deasupra unei bai de abur.

Servirea se face pe oriunde , intrucat are acces liber neavand geam. Cuvele sunt foarte mari avand fiecare o capacitate 8.4L/cuva.

Incalzirea alimentelor se realizeaza printr-o  rezistenta electrica pozitionata in cuva principala, peste care se toarna apa, iar aceasta incalzeste apa provocand vapori de apa care mentin cuvele de deasupra in permanenta calde.

Acest tip de mentinere la cald este recomandat pentru alimente fara crusta, alimente gatite (tocanita, supa, pilaf, pireu) sau alimente facute pe grill.

Avantaje produs:

  • Utilizare comerciala: Aceasta masa calda este fabricata pentru a fi folosita in medii comerciale fiind conceputa in asa fel incat sa reziste uzurii 24/7. Este de o capacitate foarte mare avand 6 cuve dispuse 3+3.
  • Materiale calitative: Corpul echipamentului profesional precum si accesoriile din interior (tavi si capace) sunt fabricate din inox de inalta calitate.
  • Acces servire: Alimentarea si descarcarea produselor in/din masa calda se face foarte usor deoarece accesul este liber/deschis. Se poate folosi foarte usor in regim de self-serving.
  • Design ergonomic si compact: Design-ul este minimalist, iar cadrul este exact cat cuva principala salvand astfel spatiu pretios pe bancul de lucru. Din cauza dispunerii cuvelor 3+3 acest produs este destul de adanc.
  • Capacitate restransa: Datorita lungimii sale acest aparat electric permite incalzirea a 3 feluri diferite deoarece are 3 cuve cu 3 capace.
  • Mentinere la cald: Mentinerea la cald a alimentelor se realizeaza in sistem bain-barie (baie de abur).
  • Reglare temperatura: Temperatura din interiorul vitrinei poate fi ajustata in functie de necesitatile fiecarui tip de aliment.
  • Accesorii: Fiecare cuva vine insotita de capacul sau individual.
  • Randament crescut: Alegand o astfel de varianta de produs veti reusi ca indiferent de fluxul de clienti pe care il aveti sa serviti calde preparatele dumneavoastra. Timpii de asteptare vor fi mult mai mici deoarece veti avea deja pregatite produsele pe care le veti servi catre clienti. In timpii morti ai activitatii puteti pregati alimente suficiente pe care ulterior sa le mentineti la cald in vitrina, iar in timpii cu flux continuu veti procesa comenzile mult mai rapid.
  • Curatare usoara: Elementele ce necesita o curatire in profunzime sunt detasabile astfel incat le puteti spala sub jet direct de apa. Pentru interiorul si exteriorul produsului recomandam stergerea acestora cu o laveta cu suprafata non-abraziva. Aveti grija la solutiile de curatare cu arome puternice deoarece riscati ca parfumul lor sa fie absorbit de inoxul din care este fabricata vitrina.

Recomandari:

NU uitati rezistenta fara apa. Este strict interzis ca aceasta sa functioneze fara apa.

Daca cumva observati ca rezistenta nu mai are suficienta apa, NU turnati apa rece peste rezistenta incinsa deoarece riscati ca din cauza socului termic rezistenta sa se distruga.

Daca vitrina este in functiune se recomanda ca mereu sa alimentati cuva principala cu apa calduta deoarece rezistenta deja este fierbinte.

Pentru golirea apei din cuva principala pozitionati un vas sub robinetul de scurgere si actionati-l.

Folositi lavete umede cu suprafata non-abraziva pentru a sterge interiorul cuvei principale, iar cuvele in care se pun alimentele scoateti-le din cadru si curatati-le in profunzime sub jet direct de apa.

 

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

Sursa alimentare

Electric

Voltaj (V)

220-240V

Frecventa (Hz)

50-60Hz

Putere (Kw/ora)

3Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

1060x650x275mm

Greutate produs (Kg)

25Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

1100x750x300mm

Numar cuve

6

Dimensiuni cuva (mm)

325×265x150mm (GN 1/2 H:150mm)

Capacitate cuva (L)

8.7L

Material

Inox

Culoare

Gri metalic

Buton reglare temperatura

1

Temperatura

30-110℃

Robinet scurgere

1

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Aparat electric mentinere la cald Bain Marie 6 cuve GN1/2 15CM”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Aparat Bain-Marie electric mentinere la cald Bain Marie 6 cuve GN1/2 15CM Aparat electric mentinere la c...

2.150,00 lei