Echipamentele cu alimentare pe gaz pentru rotisarea protapului de carne reprezinta cea mai buna varianta cand vine vorba de a creste productivitatea si eficienta in bucatarie.

Acest aparat shaorma 3 arzatoare a fost special conceput pentru prepararea de shaorma delicioasa, doner kebab si alte bucate similare putand fi parte dintr-o bucatarie profesionala sau dintr-o afacere de tip fast-food / shaormerie.

Principalul atuu al acestei game de rotisoare pentru carne este faptul ca motoarele sunt pozitionate in partea de jos, lucru ce mareste durata de viata a acestora. In timpul procesului de gatire toata caldura ajunge in sus astfel ca pozitionarea motorului in partea inferioara impiedica supraincalzirea motorului si distrugerea sa.

Versiunea aceasta de rotișor pentru shaorma functioneaza atat pe GPL (gaz de butelie), cat si pe gaz natural, ceea ce ofera si mai multa flexibilitate pentru diverse specificatii ale locatiilor.

Daca arzatoarele functioneaza cu flacara, pentru motorul rotisorului este nevoie de alimentare cu energie electrică de 220V-50Hz, ceea ce facilitează o rotatie eficienta a tijei pe care va fi pus protapul de carne.

In partea inferioara, acest model de  aparat shaorma, este echipat cu o carcasa glisanta, pentru a permite tijei sa apropie carnea pentru shaorma cat mai mult de arzator. In functie de dimensiunile protapului de carne arzatoarele trebuie apropiate/distantate de acesta pentru a asigura o coacere perfecta si uniforma.

Avantaje produs:

  • Utilizare usoara: Tot ceea ce aveti de facut este sa legati aparatul la sursa de alimentare (butelie/retea + priza pentru motor) si sa asezati carnea pe protap. Reglati distanta dintre arzatoare si protap si porniti arzatoarele.
  • Uz industrial: Datorita materialelor din care este realizat precum si a structurii sale rezistente acest echipament este destinat utilizarii profesionale/comerciale in regim de 24/7.
  • Gatire uniforma: Fiecare arzator are propriul buton de ajustare a intensitatii flacarei astfel incat in functie de tipul de carne pe care doriti sa il pregatiti puteti ajusta flacara pentru a coace uniform.
  • Arzatoare actionate individual: In functie de fluxul de clienti puteti utiliza individual cate un arzator sau pe toate o data. Astfel economisiti consumul de gaze daca spre exemplu va aflati la final de zi, iar carnea nu mai este suficienta cat sa fie gatita de toate arzatoarele.
  • Sistem rotiserie: Motorul ce asigura rotisarea carnii este alimentat la 220V , iar datorita lui carnea este prajita pe absolut toate partile.
  • Motor jos: Cel mai rezistent tip de aparat pentru shaorma este acesta cu motorul pozitionat in partea inferioara avand o durata de viata mult mai mare decat modelele cu motoarele pozitionate sus.
  • Capacitate mare: Acest model are 3 arzatoare puternice ce permit prajirea unui protap mare de carne.
  • Reglare distanta arzator-protap: Glisarea panoului din spate se face cu ajutorul tijei care se afla in partea frontala a rotisorului pentru shaorma.
  • Curatire usoara: Elementele ce necesita o curatare in profunzime (tepusa si tavita pentru scurgerea grasimii) sunt detasabile pentru a putea fi curatate sub jet direct de apa. Pentru restul suprafetelor recomandam sa utilizati o laveta umeda si solutii specifice inoxului.

Recomandari:

Nu fortati tepusa cu blocuri de carne foarte mari. Daca observati ca motorul nu face fata opriti aparatul si reduceti  greutatea protapului.

Fiind un echipament cu alimentare pe gaz asigurati-va ca in locatia unde il utilizati exista sisteme de detectie a scurgerilor de gaze.

Nu lasati produsul la indemana copiilor sau a necunoscatorilor.

NU blocati tepusa cu carne pentru a felia manual carnea de pe protap. Facand acest lucru motorul va functiona in gol si riscati sa il ardeti.

NU spalati cu apa in partea de jos a aparatului intrucat intreg mecanismul electric se afla in partea de jos.

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

Sursa alimentare

Gaz LPG, dar se poate folosi si pe LNG prin schimbarea diuzelor

Presiune gaz (PA)

2800PA

Putere (Kw/ora)

9.9Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

520x625x935mm

Dimensiuni colet produs (mm)

Greutate produs (Kg)

35Kg

Material

Inox

Buton reglare flacara

3

Sistem reglare distanta

DA-frontal

Sistem rotiserie

Automat

Aprindere

Quart mecanic

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Aparat profesional alimentare pe gaz pentru shaorma 3 arzatoare , motor jos”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Pentru securitate, este necesară utilizarea serviciului reCAPTCHA de la Google, care se supune Politicii de confidențialitate și Termenii de utilizare Google.

Aparat shaorma 3 arzatoare profesional alimentare pe gaz pentru shaorma 3 arzatoare , motor jos Aparat profesional alimentare ...

3.700,00 lei