Orice bucatarie Horeca trebuie dotata cu echipamente profesionale printre care se poate enumera si friteuza electrica 8l. Capacitatea de 8l nu este una foarte mare motiv pentru care puteti alege aceasta varianta chiar si in bucataria dumneavoastra.

Incomparabil mai buna decat o friteuza clasica, friteuza profesionala rezista unui flux de lucru 24/7, iar mai mult decat atat are un randament mult mai bun. Salvati timp pretios alegand aceasta varianta.

Avantaje produs:

  1. Constructie robusta si durabila: Acest aparat profesional este fabricat din otel inoxidabil, iar elemente precum butoane, manere sunt fabricate dintr-un plastic gros rezistent la temperatura, pentru a face fata utilizarii intensive in medii comerciale si industriale.
  2. Timpi scurti de prajire: Datorita rezistentei de 2.8Kw /Ora friteuza electrica 8l reuseste cu brio sa faca fata unui flux continuu de lucru.
  3. Control al temperaturii: Aceasta friteuza permite utilizatorului sa regleze si sa mentina temperatura uleiului in functie de cerintele specifice ale retetelor si ale alimentelor.
  4. Cuva detasabila: Fiind de capacitate relativ mica, aceasta friteuza nu are robinet pentru golirea uleiului. In acest scop cuva este detasabila astfel incat sa o puteti goli dumneavoastra. Avantajul este ca puteti curata/spala cuva sub jet direct de apa si o puteti mentine in permanenta curata.
  5. Siguranta si igiena: Acest produs respecta standardele stricte de igiena si siguranta alimentara si este echipat cu siguranta de protectie impotriva supraincalzirii.
  6. Usor de curatat si intretinut: Pentru o curatare in profunzime friteuza are elemente detasabile precum cos si cuva astfel incat sa permita spalarea perfecta a acestor elemente.
  7. Economa d.p.d.v. al consumului: Friteuza are un sistem de incalzire care incurajeaza enonomisirea. Astfel ca dumneavoastra setati temperatura dorita, rezistenta declanseaza si odata atinsa temperatura rezistenta se opreste. Cat timp temperatura se mentine la nivelul impus de dumneavoastra, rezistenta nu lucreaza. In momentul in care temperatura scade, rezistenta cupleaza din nou, iar temperatura urca.

Recomandari:

Daca folositi ulei de palmier nu il puneti in friteuza sub forma de bloc solid. Topiti-l inainte de a-l utiliza. Friteuzele electrice se deterioreaza in timp mult mai repede daca procedati in asa fel deoarece rezistenta este suprasolicitata.

Nu lasati rezidurile sa se depuna pe rezistenta si curatati-le la timp. In acest mod lungiti durata de viata a produsului si sa veti bucura mai mult timp de acesta.

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

Sursa alimentare

Electric

Voltaj (V)

220-240V

Frecventa (Hz)

50Hz

Putere (Kw/ora)

2.8Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

280x440x345mm

Greutate produs (Kg)

Dimensiuni colet produs (mm)

Dimensiuni cuva (mm)

325x265x200mm(GN 1/2 H:200mm)

Capacitate cuva (L)

8L

Numar cuve

1

Capacitate totala (l)

8L

Dimensiuni interior cos (mm)

195x195x145mm

Numar cosuri

1

Material

Inox

Culoare

Gri metalic

Buton reglare temperatura

1

Temperatura

60-200 ℃

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Friteuza electrica profesionala 8L 2.8Kw/Ora”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Friteuza electrica 8l profesionala 2.8Kw/Ora Friteuza electrica profesional...

550,00 lei