Orice bucatarie Horeca trebuie dotata cu echipamente profesionale printre care se poate enumera si aceasta friteuza profesionala 8l cu alimentare electrica. Principalul atuu al acestui produs este acela ca are o putere mare raportat la capacitatea de ulei astfel incat randamentul este unul foarte crescut.

Incomparabil mai buna decat o friteuza de uz casnic, aceasta profesionala rezista unui flux de lucru 24/7, iar mai mult decat atat are un randament mult mai bun. Salvati timp pretios alegand aceasta varianta.

Mai mult decat atat manerele laterale de pe corpul friteuzei precum si manerele de pe cuva faciliteaza enorm golirea cuvei de ulei chiar daca aceasta friteuza electrica nu are robineti de scurgere.

Avantaje produs:

  1. Constructie robusta si durabila: Aceasta friteuza electrica este fabricata din otel inoxidabil, iar elemente precum butoane/ manere sunt fabricate dintr-un plastic gros rezistent la temperatura, pentru a face fata utilizarii intensive in medii comerciale si industriale.
  2. Timpi scurti de prajire: Rezistenta de 3.25Kw face ca aceasta friteuza sa prajeasca super rapid si sa eficientizeze intreg procesul de pregatire a alimentelor.
  3. Control al temperaturii: Aceasta friteuza permite utilizatorului sa regleze si sa mentina temperatura uleiului in functie de cerintele specifice ale retetelor si ale alimentelor.
  4. Cuva detasabila: Fiind de capacitate relativ mica, aceasta friteuza nu are robinet pentru golirea uleiului, insa schimbarea uleiului se face foarte usor datorita manerelor laterale ale cuvei care va permit sa o  scoateti din cadru chiar si daca aceasta este incarcate la capacitate maxima.
  5. Siguranta si igiena: Acest produs respecta standardele stricte de igiena si siguranta alimentara si este echipat cu siguranta de protectie impotriva supraincalzirii. Mai mult decat atat robinetul este prevazut cu garnituri astfel incat sa nu exista scurgeri in timpul folosirii.
  6. Usor de curatat si intretinut: Pentru o curatare in profunzime , dupa golirea uleiului recomandam sa puneti apa in cuva si sa dati drumul la rezistenta astfel incat aceasta sa se incalzeasca suficient de tare si sa curete si rezidurile ramase. Exista solutii profesionale pentru curatarea echipamentelor Horeca, care actioneaza in mediu cald, astfel ca puteti folosi astfel de solutii. Atentie insa, alegeti solutii speciale pentru materialul din care echipamentul este facut, in cazul de fata, inox.
  7. Economa d.p.d.v. al consumului: Friteuza are un sistem de incalzire care incurajeaza enonomisirea. Astfel ca dumneavoastra setati temperatura dorita, rezistenta declanseaza si odata atinsa temperatura rezistenta se opreste. Cat timp temperatura se mentine la nivelul impus de dumneavoastra, rezistenta nu lucreaza. In momentul in care temperatura scade, rezistenta cupleaza din nou, iar temperatura urca.

Este o friteuza profesionala de top fiind foarte puternica raportat la capacitatea baii de ulei cu 3.25kw /ora pentru o baie de 8l de ulei. Are aceeasi putere ca friteuzele de 10l si 12l, dar avand baia de ulei mai mica automat procesul de prajire este mult mai rapid.

Recomandari:

Daca folositi ulei de palmier nu il puneti in friteuza sub forma de bloc solid. Topiti-l inainte de a-l utiliza. Friteuzele electrice se deterioreaza in timp mult mai repede daca procedati in asa fel deoarece rezistenta este suprasolicitata.

Nu lasati rezidurile sa se depuna pe rezistenta si curatati-le la timp. In acest mod lungiti durata de viata a produsului si sa veti bucura mai mult timp de acesta.

Nu schimbati uleiul cu rezistenta pornita intrucat riscati sa lasati rezistenta sa functioneze in gol, fara  ulei, iar acest lucru poate duce la deteriorarea rezistentei.

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

Sursa alimentare

Electric

Voltaj (V)

220-240V

Frecventa (Hz)

50Hz

Putere (Kw/ora)

3.25Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

415x270x345mm

Greutate produs (Kg)

5.8Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

440x310x370mm

Dimensiuni cuva (mm)

325x265x200mm(GN 1/2 H:200mm)

Capacitate cuva (L)

8L

Numar cuve

1

Capacitate totala (l)

8L

Dimensiuni interior cos (mm)

235x175x130mm

Numar cosuri

1

Manere laterale

pe cuva manere din inox; pe corpul friteuzei manere din plastic

Material

Inox

Culoare

Gri metalic

Siguranta

DA

Buton reglare temperatura

1

Temperatura

60-200 ℃

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Friteuza electrica profesionala manere laterale 8L 3.25Kw/Ora”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Friteuza electrica profesionala manere laterale 8L 3.25Kw/Ora Friteuza electrica profesional...

700,00 lei