Orice bucatarie Horeca trebuie dotata cu echipamente profesionale printre care se poate enumera si aceasta friteuza profesionala 8l+8l cu alimentare electrica. Principalul atuu al acestui produs este acela ca are o putere mare raportat la capacitatea de ulei astfel incat randamentul este unul foarte mare.

Incomparabil mai buna decat o friteuza de uz casnic, aceasta profesionala rezista unui flux de lucru 24/7, iar mai mult decat atat are un randament mult mai bun. Salvati timp pretios alegand aceasta varianta.

Mai mult decat atat manerele laterale de pe corpul friteuzei precum si manerele de pe cuva faciliteaza enorm golirea cuvei de ulei chiar daca aceasta friteuza electrica nu are robineti de scurgere.

Avantaje produs:

  1. Constructie robusta si durabila: Aceasta friteuza electrica este fabricata din otel inoxidabil, iar elemente precum butoane/ manere sunt fabricate dintr-un plastic gros rezistent la temperatura, pentru a face fata utilizarii intensive in medii comerciale si industriale.
  2. Timpi scurti de prajire: Datorita rezistentelor de 3.25Kw+3.25Kw cu o putere totala 6.5Kw aceasta friteuza face parte din gama de varf a friteuzelor puternice.
  3. Control al temperaturii: Aceasta friteuza permite utilizatorului sa regleze si sa mentina temperatura uleiului in functie de cerintele specifice ale retetelor si ale alimentelor.
  4. Cuve detasabile: Fiind de capacitate relativ mica, aceasta friteuza nu are robinet pentru golirea uleiului, insa schimbarea uleiului se face foarte usor datorita manerelor laterale ale cuvelor care va permit sa le scoateti din cadru chiar si daca acestea sunt incarcate la capacitate maxima.
  5. Cuve controlate independent: Aceasta friteuza electrica are 2 cuve de capacitate 8l+8l care in functie de fluxul de client pot fi folosite cate una independent sau amandoua simultan.
  6. Siguranta si igiena: Acest produs respecta standardele stricte de igiena si siguranta alimentara si este echipat cu siguranta de protectie impotriva supraincalzirii. Mai mult decat atat robinetul este prevazut cu garnituri astfel incat sa nu exista scurgeri in timpul folosirii.
  7. Usor de curatat si intretinut: Pentru o curatare in profunzime , dupa golirea uleiului recomandam sa puneti apa in cuva si sa dati drumul la rezistenta astfel incat aceasta sa se incalzeasca suficient de tare si sa curete si rezidurile ramase. Exista solutii profesionale pentru curatarea echipamentelor Horeca, care actioneaza in mediu cald, astfel ca puteti folosi astfel de solutii. Atentie insa, alegeti solutii speciale pentru materialul din care echipamentul este facut, in cazul de fata, inox.
  8. Economa d.p.d.v. al consumului: Friteuza are un sistem de incalzire care incurajeaza enonomisirea. Astfel ca dumneavoastra setati temperatura dorita, rezistenta declanseaza si odata atinsa temperatura rezistenta se opreste. Cat timp temperatura se mentine la nivelul impus de dumneavoastra, rezistenta nu lucreaza. In momentul in care temperatura scade, rezistenta cupleaza din nou, iar temperatura urca.

Este o friteuza profesionala de top fiind foarte puternica raportat la capacitatea baii de ulei cu 6.5kw /ora pentru o baie totala de 16l de ulei.

Recomandari:

Daca folositi ulei de palmier nu il puneti in friteuza sub forma de bloc solid. Topiti-l inainte de a-l utiliza. Friteuzele electrice se deterioreaza in timp mult mai repede daca procedati in asa fel deoarece rezistenta este suprasolicitata.

Nu lasati rezidurile sa se depuna pe rezistenta si curatati-le la timp. In acest mod lungiti durata de viata a produsului si sa veti bucura mai mult timp de acesta.

Nu schimbati uleiul cu rezistenta pornita intrucat riscati sa lasati rezistenta sa functioneze in gol, fara  ulei, iar acest lucru poate duce la deteriorarea rezistentei.

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

Sursa alimentare

Electric

Voltaj (V)

220-240V

Frecventa (Hz)

50Hz

Putere (Kw/ora)

6.5Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

540x420x335mm

Greutate produs (Kg)

11Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

580x440x370mm

Dimensiuni cuva (mm)

325x265x200mm(GN 1/2 H:200mm)

Capacitate cuva (L)

8L

Numar cuve

2

Capacitate totala (l)

16L

Dimensiuni interior cos (mm)

235x175x130mm

Numar cosuri

2

Manere laterale

pe cuve manere din inox; pe friteuza manere din plastic

Material

Inox

Culoare

Gri metalic

Siguranta

DA

Buton reglare temperatura

2

Temperatura

60-200 ℃

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Friteuza electrica profesionala dubla manere laterale 8L+8L 6.5Kw/Ora”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Pentru securitate, este necesară utilizarea serviciului reCAPTCHA de la Google, care se supune Politicii de confidențialitate și Termenii de utilizare Google.

Friteuza profesionala 8l+8l dubla manere laterale 6.5Kw/Ora Friteuza electrica profesional...

1.400,00 lei