Destinata uzului industrial aceasta friteuza profesionala gaz 15l+15l ar trebui sa nu lipseasca din nicio bucatarie Horeca, intrucat este un produs de mari dimensiuni ce permite gatirea unei cantitati mari de alimente.

Incomparabil mai buna decat o friteuza electrica,aceasta friteuza profesionala 15l+15l cu alimentare gaz rezista unui flux de lucru 24/7, iar mai mult decat atat are un randament mult mai bun. Salvati timp pretios alegand aceasta varianta.

Mai economica decat varianta electrica, varianta pe gaz asigura o prajire mult mai rapida intrucat incalzirea este asigurata de arzatorul din fonta pozitionat sub cuva, astfel incat uleiul este incins datorita flacarii emanate de arzator.

Acest model este varful de gama, iar materialele, piesele si modelul sunt de origine italieneasca, cu asamblare in fabrica producatoare din China.

Calitatea materialului precum si avantajele numeroase ale acestui model fac din aceasta friteuza cea mai calitativa dintre toate modelele noastre:

  1. Constructie robusta si durabila: Aceasta friteuza cu alimentare gaz este fabricata din otel inoxidabil, iar elemente precum butoane/ manere sunt fabricate dintr-un plastic gros rezistent la temperatura, pentru a face fata utilizarii intensive in medii comerciale si industriale.
  2. Timpi scurti de prajire: Datorita arzatoarelor din fonta, material care mentine foarte bine temperatura, prajirea are loc incomparabil mai rapid decat in cazul variantei electrice.
  3. Control al temperaturii: Aceasta friteuza permite utilizatorului sa regleze si sa mentina temperatura uleiului in functie de cerintele specifice ale retetelor si ale alimentelor.
  4. Friteuza dubla: Are doua cuve de capacitate 15l+15l, ambele cu termostate si cu robineti golire. Mai mult decat atat fiecare cuva este controlata individual, iar in functie de fluxul de clienti puteti lucra doar la o cuva sau simultan la ambele.
  5. Robineti golire : Golirea/schimbarea uleiului se realizeaza cu ajutorul robinetului. Dupa ce goliti uleiul va recomandam sa adaugati apa si solutia de curatare si sa lasati ca apa sa se incinga astfel incat rezidurile ramase sa fie eliminate.
  6. Baie de ulei mare: Permite prajirea unei cantitati mari de alimente intrucat capacitatea de ulei a cuvei este de 15L.
  7. Usor de curatat si intretinut: Pentru o curatare in profunzime , dupa golirea uleiului recomandam sa puneti apa in cuva si sa dati drumul la flacara astfel incat aceasta sa se incalzeasca suficient de tare si sa curete si rezidurile ramase. Exista solutii profesionale pentru curatarea echipamentelor Horeca, care actioneaza in mediu cald, astfel ca puteti folosi astfel de solutii. Atentie insa, alegeti solutii speciale pentru materialul din care echipamentul este facut, in cazul de fata, inox.

Recomandari:

Nu lasati rezidurile sa se depuna pe fundul cuvei si curatati-le la timp cu ajutorul unei palete/site. In acest mod lungiti durata de viata a produsului si sa veti bucura mai mult timp de acesta.

Nu lasati frieuza sa mearga cu arzatoarele la maxim atunci cand nu aveti clienti. In acest fel veti deteriora calitatea uleiului, iar acesta va necesita inlocuirea mai rapida.

In capatul arzatoarelor exista niste fante de aer prin care se regleaza flacara. Culoarea albastra a flacarei indica faptul ca friteuza este reglata la debitul de gaz al instalatiei. Orice alta culoare are flacara acest lucru indica faptul ca trebuie sa reglati debitul.

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

Sursa alimentare

gaz LNG (retea)

Putere (Kw/ora)

Echivalent a 9Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

660x650x490mm

Greutate produs (Kg)

40Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

Dimensiuni cuva (mm)

250x370x200mm (cuva incastrata)

Capacitate cuva (L)

15L

Numar cuve

2

Capacitate totala (l)

30L

Dimensiuni interior cos (mm)

300x210x150mm

Numar cosuri

2

Material

Inox

Culoare

Gri metalic

Siguranta gaz

DA

Buton reglare temperatura

2

Robinet scurgere

2

Aprindere

Quartz Baterie

Temperatura

60-220 ℃

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Friteuza profesionala alimentare pe gaz retea, LNG, dubla 15L+15L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Pentru securitate, este necesară utilizarea serviciului reCAPTCHA de la Google, care se supune Politicii de confidențialitate și Termenii de utilizare Google.

Friteuza profesionala alimentare pe gaz retea, LNG, dubla 15L+15L Friteuza profesionala alimenta...

5.000,00 lei