Cel mai adesea folosite in linii de autoservire aceste echipamente profesionale nu ar trebui sa lipseasca din nicio locatie in care se servesc alimente si preparate gatite. De asemenea pot fi folosite chiar si in bucatarii cu scopul de a mentine la cald anumite preparate necesare in asamblarea meniului ce urmeaza a fi servit.

Aceasta masa calda este de capacitate medie-mare avand o lungime de 1.45M. Cuva principala are 5 cuve de capacitate GN1/2, insa dumneavoastra puteti schimba ulterior si puteti utiliza orice dimensiune de cuve doriti.

Pachetul vitrinei contine toate cuvele prezentate precum si capace pentru fiecare cuva in parte.

Sistemul bain-marie reprezinta un sistem prin care alimentele asezate in cuve stau deasupra unei bai de abur.

Servirea se face prin spatele vitrinei , intrucat are acces liber prin spate, iar faptul ca in partea din fata are geam transparent permite clientilor sa-si aleaga preparatele dorite.

Incalzirea alimentelor se realizeaza printr-o  rezistenta electrica pozitionata in cuva principala, peste care se toarna apa, iar aceasta incalzeste apa provocand vapori de apa care mentin cuvele de deasupra in permanenta calde.

Acest tip de mentinere la cald este recomandat pentru alimente fara crusta, alimente gatite (tocanita, supa, pilaf, pireu) sau alimente facute pe grill.

Avantaje produs:

  • Utilizare comerciala: Aceasta masa calda este fabricata pentru a fi folosita in medii comerciale fiind conceputa in asa fel incat sa reziste uzurii 24/7, iar dimensiunile sale mari sustin incalzirea unei cantitati foarte mare de alimente.
  • Materiale calitative: Corpul vitrinei precum si accesoriile din interior (tavi si capace) sunt fabricate din inox de inalta calitate. Geamurile sunt realizate din sticla groasa, iar formatul acestora este pe patrat (cu colturi).
  • Acces unilateral servire: Alimentarea si descarcarea produselor in/din vitrina se face foarte usor spatele vitrinei deoarece accesul este liber/deschis. Clientii isi pot alege ce produs doresc, iar dumneavoastra ii puteti servi dupa bunul lor plac.
  • Design ergonomic si compact: Design-ul este minimalist, vitrina avand geam usor inclinat in partea dinspre client. Este o vitrina de pus pe bancul de lucru avand 4 picioare de cauciuc menite sa etanseze si sa stabilizeze utilizarea acesteia. Datorita design-ului simplu aceasta vitrina are dimensiuni care permit pozitionarea ei oriunde pe bancul de lucru.
  • Capacitate mare: Datorita lungimii sale aceasta vitrina electrica permite incalzirea unei cantitati mari de alimente, astfel ca daca nu doriti sa folositi cele 5 cuve pe care le are in pachet puteti alege orice alt model de cuve pe care sa le dispuneti pe toata lungimea produsului.
  • Mentinere la cald: Mentinerea la cald a alimentelor se realizeaza in sistem bain-barie (baie de abur).
  • Reglare temperatura: Temperatura din interiorul vitrinei poate fi ajustata in functie de necesitatile fiecarui tip de aliment.
  • Accesorii: Vitrina profesionala vine echipata cu 5 cuve si 5 capace ce va vor ajuta in expunerea alimentelor, insa bineinteles ca dumneavoastra puteti folosi orice alte dimensiuni si forme de tavi astfel incat sa expuneri produsele in interiorul vitrinei.
  • Randament crescut: Alegand o astfel de varianta de produs veti reusi ca indiferent de fluxul de clienti pe care il aveti sa serviti calde preparatele dumneavoastra. Timpii de asteptare vor fi mult mai mici deoarece veti avea deja pregatite produsele pe care le veti servi catre clienti. In timpii morti ai activitatii puteti pregati alimente suficiente pe care ulterior sa le mentineti la cald in vitrina, iar in timpii cu flux continuu veti procesa comenzile mult mai rapid.
  • Curatare usoara: Elementele ce necesita o curatire in profunzime sunt detasabile astfel incat le puteti spala sub jet direct de apa. Pentru interiorul si exteriorul vitrinei recomandam stergerea acestora cu o laveta cu suprafata non-abraziva. Aveti grija la solutiile de curatare cu arome puternice deoarece riscati ca parfumul lor sa fie absorbit de inoxul din care este fabricata vitrina.

Recomandari:

NU uitati rezistenta fara apa. Este strict interzis ca aceasta sa functioneze fara apa.

Daca cumva observati ca rezistenta nu mai are suficienta apa, NU turnati apa rece peste rezistenta incinsa deoarece riscati ca din cauza socului termic rezistenta sa se distruga.

Daca vitrina este in functiune se recomanda ca mereu sa alimentati cuva principala cu apa calduta deoarece rezistenta deja este fierbinte.

Pentru golirea apei din cuva principala pozitionati un vas sub robinetul de scurgere si actionati-l.

Folositi lavete umede cu suprafata non-abraziva pentru a sterge interiorul cuvei principale, iar cuvele in care se pun alimentele scoateti-le din cadru si curatati-le in profunzime sub jet direct de apa.

 

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

Sursa alimentare

Electric

Frecventa (Hz)

50-60Hz

Voltaj (V)

220-240V

Putere (Kw/ora)

1.8Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

1450x370x410mm

Greutate produs (Kg)

Dimensiuni colet produs (mm)

Numar cuve

5

Dimensiuni cuva (mm)

325x265x100mm (GN 1/2 H:100mm)

Capacitate cuva (L)

5.5L

Geam protectie

DA-sticla

Format geam

Rectangular

Material

Inox

Buton reglare temperatura

1

Temperatura

30-110℃

Robinet scurgere

1

Accesorii

cuve si capace

Tip incalzire

Bain Marie (abur)

Culoare

Gri metalic

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Vitrina electrica mentinere la cald Bain Marie 1.45M 5 GN 1/2 10cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Pentru securitate, este necesară utilizarea serviciului reCAPTCHA de la Google, care se supune Politicii de confidențialitate și Termenii de utilizare Google.

Masa calda vitrina electrica mentinere la cald Bain Marie 5 GN 1/2 10cm Vitrina electrica mentinere la...

2.400,00 lei