Principiul de functionare al echipamentelor pentru pop-corn este acela ca oala in care are loc prajirea boabelor de porumb contine o rezistenta, iar boabele din interiorul acesteia sunt amestecate cu o tija actionata de un motor masina popcorn.

Cu trecerea timpului, din cauza uzurii uneori acest motor cedeaza.

Aceasta piesa de schimb alaturi de oala sunt cele mai importante parti dintr-o masina de floricele.

Daca acest motoras nu functioneaza, boabele nu sunt amestecate, principiu foarte important in producerea pop-corn -ului.

Recomandari:

In afara de uzura, o alta cauza a deteriorarii poate fi si supraincarcarea oalei. Avand foarte multe boabe, motorul va intra in suprasarcina incercand sa amestece o cantitate mult mai mare de boabe.

Daca observati ca se aud sunete ciudate sau ca tija de amestecat functioneaza greoi semnalati cel mai apropiat service sau contactati furnizorul.

Dupa achizitionarea piesei de schimb, daca considerati ca aveti nevoie de asistenta video in ceea ce priveste montajul acesteia nu ezitati sa ne comunicati acest lucru.

De asemenea daca nu sunteti sigur/a ca aceasta este piesa de care aveti nevoie ne puteti suna/scrie la numarul de contact pentru a identifica impreuna sursa problemei.

Sursa alimentare

Electric

Voltaj (V)

220-240V

Frecventa (Hz)

50-60Hz

Rot/min

12/15 rot/min

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Motor masina popcorn alimentare electric 12/15 rot/min”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Pentru securitate, este necesară utilizarea serviciului reCAPTCHA de la Google, care se supune Politicii de confidențialitate și Termenii de utilizare Google.

motor masina popcorn Motor masina popcorn alimentar...

150,00 lei