Cu un design atragator si functionalitati avansate, aceasta vitrina profesionala calda este esentiala pentru restaurante, fast-food -uri, patiserii, cafenele si alte afaceri din industria alimentara.

!!! Este cea mai rentabila vitrina din toata gama oferita de catre societatea noastra. Va asigura mentinerea la cald a unui volum mare de preparate, la un pret mai mult decat avantajos

Accesul bilateral , ca cel al vitrinelor folosite de marile companii din domeniul fast-food-urilor, permite ca printr-o parte sa aiba loc alimentarea vitrinei , iar prin alt loc sa aiba loc golirea acesteia.

Incalzirea alimentelor se realizeaza printr-o  rezistenta astfel ca aceasta vitrina mentinere la cald nu este una care functioneaza in sistem Bain-Marie (aburi).

Acest tip de mentinere la cald este recomandat pentru alimente cu crusta: crispy, pui Shanghai, snitel, sandvisuri, etc. sau pentru alimente de panificatie/patiserie.

De dimensiuni mari permite mentinerea la cald a unei cantitati mari de alimente, iar datorita dispunerii pe 2 etaje puteti expune diferite tipuri de alimente.

Avantaje produs:

 • Utilizare comerciala: Aceasta vitrina este fabricata pentru a fi folosita in medii comerciale fiind conceputa in asa fel incat sa reziste uzurii 24/7. Este de mari dimensiuni si permite expunerea alimentelor pe 2 etaje.
 • Materiale calitative: Corpul vitrinei precum si accesoriile din interior (tavi si grilaje) sunt fabricate din inox de inalta calitate. Geamurile laterale sunt realizate din sticla groasa, iar geamurile de acces (rabatabile) sunt din plastic termorezistent.
 • Acces bilateral servire: Alimentarea si descarcarea produselor in/din vitrina se face foarte usor prin ambele parti ale vitrinei datorita usilor rabatabile. Datorita sistemului rabatabil aceste usi de acces sunt fabricate din plastic dur rezistent la trafic intens si la temperaturi mari.
 • Productivitate mare: Datorita dimensiunilor mari ale vitrinei puteti mentine la cald o cantitate mare de alimente preparate in bucataria dumneavoastra.
 • Design ergonomic si modern: Design-ul este minimalist, vitrina avand o forma trapezoidala cu 2 etaje de expunere a alimentelor, mai lata in partea de jos si mai ingusta in partea de sus. Este o vitrina de pus pe bancul de lucru. Datorita design-ului simplu aceasta vitrina are dimensiuni care permit pozitionarea ei oriunde pe bancul de lucru.
 • Mentinere la cald: Cu ajutorul unei rezistente electrice alimentele sunt mentinute la aer cald.
 • Reglare temperatura: Temperatura din interiorul vitrinei poate fi ajustata in functie de necesitatile fiecarui tip de aliment.
 • Iluminat in interior: Prezentarea alimentelor va iesi in evidenta si mai tare atunci cand lumina din interior va fi actionata.
 • Accesorii: Vitrina vine echipata cu 6 tavi ce va vor ajuta in expunerea alimentelor, 3 plate si 3 adanci, insa bineinteles ca dumneavoastra puteti folosi orice alte dimensiuni si forme de tavi astfel incat sa expuneri produsele in interiorul vitrinei.
 • Randament crescut: Alegand o astfel de varianta de produs veti reusi ca indiferent de fluxul de clienti pe care il aveti sa serviti calde preparatele dumneavoastra. Timpii de asteptare vor fi mult mai mici deoarece veti avea deja pregatite produsele pe care le veti servi catre clienti. In timpii morti ai activitatii puteti pregati alimente suficiente pe care ulterior sa le mentineti la cald in vitrina, iar in timpii cu flux continuu veti procesa comenzile mult mai rapid.
 • Curatare usoara: Elementele ce necesita o curatire in profunzime sunt detasabile astfel incat le puteti spala sub jet direct de apa. Pentru interiorul si exteriorul vitrinei recomandam stergerea acestora cu o laveta cu suprafata non-abraziva. Aveti grija la solutiile de curatare cu arome puternice deoarece riscati ca parfumul lor sa fie absorbit de inoxul din care este fabricata vitrina.

Recomandari:

Aceasta vitrina se recomanda a se utiliza pentru mentinerea alimentelor la cald in timpul zilei si nu de pe o zi pe alta.

Daca observati ca exista depuneri de reziduri pe suprafata acesteia incercati sa le indepartati la timp astfel incat sa nu ingreunati procesul de curatare ulterioara.

Nu spalati cu apa interiorul vitrinei. In partea inferioara, sub primul etaj de expunere vitrina are rezistenta electrica care ajuta la mentinerea la cald precum si partea electrica a acesteia.. Daca va patrunde apa in acest loc riscati sa scurtcircuitati intregul circuit electric.

 

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

Sursa alimentare

Electric

Voltaj (V)

220-240V

Frecventa (Hz)

50-60Hz

Putere (Kw/ora)

1Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

1100x640x720mm

Greutate produs (Kg)

40Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

1180x730x800mm

Dimensiuni interior vitrina (mm)

1080x410x530mm

Dimensiuni interior nivel inferior (mm)

1080x360x220mm

Dimensiuni interior nivel superior (mm)

1080x390x310mm

Material

Inox

Geam protectie

DA-sticla

Geamuri acces

4 geamuri rabatabile din plastic rezistent la temperatura (2fata, 2 spate)

Culoare

Gri metalic

Numar niveluri

2

Buton reglare temperatura

1

Temperatura

30-80 ℃

Accesorii

3 tavi – 350x260mm + 3 tavi- 350x260x35mm

Luminat

DA

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Vitrina electrica profesionala calda 2 etaje 1.1M acces bilateral”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Pentru securitate, este necesară utilizarea serviciului reCAPTCHA de la Google, care se supune Politicii de confidențialitate și Termenii de utilizare Google.

Vitrina profesionala calda, electrica, 2 etaje 1.1M acces bilateral Vitrina electrica profesionala...

2.600,00 lei