Calitatea superioara a materialului din care este fabricata aceasta friteuza 6l electrica precum si existenta manerelor laterale pe corpul si cuva acesteia reprezinta atuuri principale ale acestui produs.

Incomparabil mai buna decat o friteuza de uz casnic, aceasta friteuza profesionala rezista unui flux de lucru 24/7, iar mai mult decat atat are un randament mult mai bun. Salvati timp pretios alegand aceasta varianta.

Avantaje produs:

  1. Constructie robusta si durabila: Aceasta friteuza electrica este fabricata din otel inoxidabil, iar elemente precum butoane/ manere sunt fabricate dintr-un plastic gros rezistent la temperatura, pentru a face fata utilizarii intensive in medii comerciale si industriale.
  2. Timpi scurti de prajire: Datorita rezistentei de 2.5Kw/Ora aceasta friteuza reuseste cu brio sa faca fata unui flux continuu de lucru.
  3. Control al temperaturii: Aceasta friteuza permite utilizatorului sa regleze si sa mentina temperatura uleiului in functie de cerintele specifice ale retetelor si ale alimentelor.
  4. Cuva detasabila: Fiind de capacitate relativ mica, aceasta friteuza nu are robinet, iar pentru golirea uleiului cuva se scoate efectiv din cadru si se goleste.Avantajul este acela ca se poate curata sub jet direct de apa asigurand eliminarea in totalitate a tuturor rezidurilor ramase.
  5. Manere laterale: Existenta manerelor laterlate faciliteaza scoaterea cuvei din cadru, chiar si daca aceasta este incarcata la maxim cu ulei. In cazul cuvelor detasabile fara manere, mai intai trebuie sa goliti o parte din ulei astfel incat sa puteti scoate cuva din cadru. Incarcata la capacitate maxima cuva este grea si nu o puteti scoate usor daca aceasta nu are manere. Acest model prezinta manere laterale si pe corpul friteuzei astfel incat sa o puteti muta usor dintr-o parte in alta.
  6. Siguranta si igiena: Acest produs respecta standardele stricte de igiena si siguranta alimentara si este echipat cu siguranta de protectie impotriva supraincalzirii. Mai mult decat atat robinetul este prevazut cu garnituri astfel incat sa nu exista scurgeri in timpul folosirii.
  7. Usor de curatat si intretinut: Pentru o curatare in profunzime , dupa golirea uleiului recomandam sa spalati cuva sub jet direct de apa. Exista solutii profesionale pentru curatarea echipamentelor Horeca, care actioneaza in mediu cald, astfel ca puteti folosi astfel de solutii. Atentie insa, alegeti solutii speciale pentru materialul din care echipamentul este facut, in cazul de fata, inox.
  8. Economa d.p.d.v. al consumului: Friteuza are un sistem de incalzire care incurajeaza enonomisirea. Astfel ca dumneavoastra setati temperatura dorita, rezistenta declanseaza si odata atinsa temperatura rezistenta se opreste. Cat timp temperatura se mentine la nivelul impus de dumneavoastra, rezistenta nu lucreaza. In momentul in care temperatura scade, rezistenta cupleaza din nou, iar temperatura urca.

Recomandari:

Daca folositi ulei de palmier nu il puneti in friteuza sub forma de bloc solid. Topiti-l inainte de a-l utiliza. Friteuzele electrice se deterioreaza in timp mult mai repede daca procedati in asa fel deoarece rezistenta este suprasolicitata.

Nu lasati rezidurile sa se depuna pe rezistenta si curatati-le la timp. In acest mod lungiti durata de viata a produsului si sa veti bucura mai mult timp de acesta.

Nu schimbati uleiul cu rezistenta pornita intrucat riscati sa lasati rezistenta sa functioneze in gol, fara  ulei, iar acest lucru poate duce la deteriorarea rezistentei.

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

Sursa alimentare

Electric

Voltaj (V)

220-240V

Frecventa (Hz)

50Hz

Putere (Kw/ora)

2.5Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

310x410x290mm

Greutate produs (Kg)

Dimensiuni colet produs (mm)

Dimensiuni cuva (mm)

Capacitate cuva (L)

6L

Numar cuve

1

Dimensiuni interior cos (mm)

Numar cosuri

1

Manere

pe cuve din inox; pe corpul friteuzei din plastic

Material

Inox

Culoare

Gri metalic

Buton reglare temperatura

1

Temperatura

60-200 ℃

Siguranta

DA

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Friteuza electrica profesionala 6L 2.5Kw/Ora cu manere laterale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Friteuza electrica profesionala 6L cu manere laterale Friteuza electrica profesional...

500,00 lei