Dimensiunile sale mari si calitatea superioara fac din aceasta friteuza gaz cu suport echipamentul ideal pentru o bucatarie conform standardelor Horeca.

Incomparabil mai buna decat o friteuza electrica,aceasta friteuza profesionala 25l cu alimentare gaz rezista unui flux de lucru 24/7, iar mai mult decat atat are un randament mult mai bun. Salvati timp pretios alegand aceasta varianta.

Mai economica decat varianta electrica, varianta pe gaz asigura o prajire mult mai rapida intrucat incalzirea este asigurata de arzatorul din fonta pozitionat sub cuva, astfel incat uleiul este incins datorita flacarii emanate de arzator.

Faptul ca are stativ incorporat va permite sa o aliniati direct echipamentelor pe care deja le detineti. In partea inferioara friteuza are bratul arzator precum si tot mecanismul de aprindere+termostat, dar si robinetul pentru scurgerea uleiului.

Calitatea materialului precum si avantajele numeroase ale acestui model fac din aceasta friteuza gaz cu suport, echipamentul cu cel mai mare randament:

  1. Constructie robusta si durabila: Aceasta friteuza cu alimentare gaz este fabricata din otel inoxidabil, iar elemente precum butoane/ manere sunt fabricate dintr-un plastic gros rezistent la temperatura, pentru a face fata utilizarii intensive in medii comerciale si industriale.
  2. Acces facil: In cazul in care friteuza are nevoie de o verificare accesul se face usor doar deschizand usa de acces. Toate componentele principale implicate in functionarea friteuzei se afla in zona inferioara.
  3. Timpi scurti de prajire: Datorita arzatorului din fonta, material care mentine foarte bine temperatura, prajirea are loc incomparabil mai rapid decat in cazul variantei electrice.
  4. Control al temperaturii: Aceasta friteuza permite utilizatorului sa regleze si sa mentina temperatura uleiului in functie de cerintele specifice ale retetelor si ale alimentelor.
  5. Robinet de scurgere: Golirea/schimbarea uleiului se realizeaza cu ajutorul robinetului. Dupa ce goliti uleiul va recomandam sa adaugati apa si solutia de curatare si sa lasati ca apa sa se incinga astfel incat rezidurile ramase sa fie eliminate.
  6. Baie de ulei mare: Permite prajirea unei cantitati mari de alimente intrucat capacitatea de ulei a cuvei este de 25L.
  7. 2 cosuri: Acest model de friteuza are o singura baie de ulei si 2 cosuri mari ce permit gatirea la scala mare.
  8. Usor de curatat si intretinut: Pentru o curatare in profunzime , dupa golirea uleiului recomandam sa puneti apa in cuva si sa dati drumul la flacara astfel incat aceasta sa se incalzeasca suficient de tare si sa curete si rezidurile ramase. Exista solutii profesionale pentru curatarea echipamentelor Horeca, care actioneaza in mediu cald, astfel ca puteti folosi astfel de solutii. Atentie insa, alegeti solutii speciale pentru materialul din care echipamentul este facut, in cazul de fata, inox.

Recomandari:

Nu lasati rezidurile sa se depuna pe fundul cuvei si curatati-le la timp cu ajutorul unei palete/site. In acest mod lungiti durata de viata a produsului si sa veti bucura mai mult timp de acesta.

Nu lasati frieuza sa mearga cu arzatoarele la maxim atunci cand nu aveti clienti. In acest fel veti deteriora calitatea uleiului, iar acesta va necesita inlocuirea mai rapida.

In capatul arzatoarelor exista niste fante de aer prin care se regleaza flacara. Culoarea albastra a flacarei indica faptul ca friteuza este reglata la debitul de gaz al instalatiei. Orice alta culoare are flacara acest lucru indica faptul ca trebuie sa reglati debitul.

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

Sursa alimentare

Gaz LPG, dar se poate folosi si pe LNG prin schimbarea diuzelor

Putere (Kw/ora)

Echivalent a 12Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

400X700X1220mm

Greutate produs (Kg)

41Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

500x790x1170mm

Dimensiuni cuva (mm)

365x400x400mm(incastrata)

Capacitate cuva (L)

25L

Numar cuve

1

Capacitate totala (l)

25L

Dimensiuni interior cos (mm)

330x140x140mm

Numar cosuri

2

Robinet scurgere

1

Material

Inox

Culoare

Gri metalic

Buton reglare temperatura

1

Temperatura

120-200 ℃

Aprindere

Quart mecanic

Siguranta gaz

DA

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Friteuza Alimentare Gaz LPG, 25L, Stativ si Robinet Scurgere”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Friteuza Gaz cu suport, LPG, 25L, Stativ si Robinet Scurgere Friteuza Alimentare Gaz LPG, 2...

8.100,00 lei