Ideala intr-o langoserie sau intr-o locatie unde se pregatesc cartofi spiralati, aceasta friteuza langosi gaz permite prajirea rapida intr-o singura baie de ulei a alimentelor de dimensiuni mai mari. Cuva de 12l este echivalentul a doua cuve de 6l, iar lungimea sa de 50cm permite prajirea simultana a mai multor langosi/cartofi spiralati.

Incomparabil mai buna decat o friteuza electrica,aceasta friteuza profesionala cu alimentare gaz rezista unui flux de lucru 24/7, iar mai mult decat atat are un randament mult mai bun. Salvati timp pretios alegand aceasta varianta.

Mai economica decat varianta electrica, varianta pe gaz asigura o prajire mult mai rapida intrucat incalzirea este asigurata de 2 arzatoare din fonta pozitionate sub cuva, astfel incat uleiul este incins datorita flacarii emanate de fiecare arzator. Dezavantajul insa este faptul ca nu puteti controla temperatura exacta a uleiului ci doar intensitatea flacarei (mai tare, mai incet)

  1. Constructie robusta si durabila: Aceasta friteuza langosi gaz este fabricata din otel inoxidabil, iar elemente precum butoane/ manere sunt fabricate dintr-un plastic gros rezistent la temperatura, pentru a face fata utilizarii intensive in medii comerciale si industriale.
  2. Timpi scurti de prajire: Datorita celor doua arzatoare din fonta, material care mentine foarte bine temperatura, prajirea are loc incomparabil mai rapid decat in cazul variantei electrice.
  3. Cuva detasabila: Golirea/schimbarea uleiului se realizeaza manual prin scoaterea cuvei din cadru si golirea uleiului in alt recipient. Avantajul este faptul ca fiind detasabila cuva permite o spalare in profunzime eliminand astfel in totalitate rezidurile existente.
  4. Cuva GN1/1: Permite prajirea alimentelor atipice ca si dimensiuni precum : churros, langosi, cartofi spiralati, etc.
  5. Reglare intensitate flacara: Aceasta varianta de produs nu este termostatata, dar in schimb se poate seta intensitatea flacarei mai tare/ mai incet in functie de fluxul de lucru.
  6. Usor de curatat si intretinut: Pentru o curatare in profunzime , dupa golirea uleiului recomandam sa puneti apa in cuva si sa dati drumul la rezistenta astfel incat aceasta sa se incalzeasca suficient de tare si sa curete si rezidurile ramase. Exista solutii profesionale pentru curatarea echipamentelor Horeca, care actioneaza in mediu cald, astfel ca puteti folosi astfel de solutii. Atentie insa, alegeti solutii speciale pentru materialul din care echipamentul este facut, in cazul de fata, inox.

Recomandari:

Nu lasati rezidurile sa se depuna pe fundul cuvei si curatati-le la timp cu ajutorul unei palete/site. In acest mod lungiti durata de viata a produsului si sa veti bucura mai mult timp de acesta.

Nu lasati frieuza sa mearga cu arzatoarele la maxim atunci cand nu aveti clienti. In acest fel veti deteriora calitatea uleiului, iar acesta va necesita inlocuirea mai rapida.

In capatul arzatoarelor exista niste fante de aer prin care se regleaza flacara. Culoarea albastra a flacarei indica faptul ca friteuza este reglata la debitul de gaz al instalatiei. Orice alta culoare are flacara acest lucru indica faptul ca trebuie sa reglati debitul.

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

Sursa alimentare

Gaz LPG (butelie)

Presiune gaz (PA)

2800PA

Putere (Btu/ora)

37800Btu/Ora

Dimensiuni produs (mm)

550x480x450mm

Greutate produs (Kg)

11Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

Dimensiuni cuva (mm)

530x325x150mm (GN 1/1 H: 15cm)

Capacitate cuva (L)

12L

Numar cuve

1

Capacitate totala (l)

12L

Dimensiuni interior cos (mm)

210x180x100mm

Numar cosuri

2

Material

Inox

Culoare

Gri metalic

Aprindere

Quart mecanic

Buton reglare flacara

2

Termostatat

NU

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Friteuza profesionala alimentare gaz butelie, cuva mare langosi, 12L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Pentru securitate, este necesară utilizarea serviciului reCAPTCHA de la Google, care se supune Politicii de confidențialitate și Termenii de utilizare Google.

Friteuza langosi gaz profesionala , cuva mare , 12L,cartofi spiralati Friteuza profesionala alimenta...

1.600,00 lei