Acest model de gratar profesional roca vulcanica este varful de gama in ceea ce priveste calitatea si avantajele produsului. Cu siguranta nu ar trebui sa lipseasca din bucataria dumneavoastra indiferent ca este o bucatarie echipata profesional la standarde Horeca sau este o gradina de vara unde doriti sa pregatiti gratar alaturi de cei dragi.

Grill -ul cu roci vulcanice inlocuieste foarte bine gratarul clasic, iar gatitul cu roci vulcanice are avantaje precum: gustul inedit , savoarea alimentelor precum si textura acestora care ramane moale si suculenta.

Suprafata de gatit este alcatuita din placi groase de fonta inclinate in asa fel incat grasimea sa se scurga in tavita pentru reziduri. Fonta este un material foarte bun care pastreaza timp indelungat temperaturi mari facand astfel din acest grill unul foarte eficient.

Avantaje produs:

 1. Rapiditatea: Alimentarea cu gaz LPG (butelie) face din acest produs unul incredibil de rapid. Adio asteptarii ca lemnele si carbunii sa produca jar. Tot ce aveti de facut este sa legati gratarul la butelie , sa apasati butonul aferent zonei la care doriti sa lucrati (ambele daca doriti sa folositi intreaga suprafata de gatire) si sa asteptati cateva minute pana cand suprafata este incinsa.
 2. Suprafata fonta: Suprafata de gatit este alcatuita din placi de fonta dispuse inclinat, care asigura o distribuire uniforma a caldurii si permite o gatire perfecta a alimentelor.
 3. Alimentare gaz LPG/LNG : Gratarul este alimentat la o sursa de gaz LPG (butelie), dar prin schimbarea diuzelor se poate folosi si pentru gaz la retea (LNG).
 4. Zone de gatit controlate individual: Suprafata de gatit este impartita in 2 zone, fiecare indentificata prin propriul buton de pornite. Astfel ca in functie de fluxul de clienti dumneavoastra puteti gati simultan sau independent la cele 2 zone de gatit.
 5. Distributia uniforma a caldurii: Rocile vulcanice au capacitatea de a retine caldura si de a o distribui in mod uniform pe intreaga suprafata a gratarului. Acest lucru asigura ca alimentele sunt gatite in mod uniform, fara zone fierbinti sau reci.
 6. Aroma si gust imbunătatite: Rocile vulcanice imbunatatesc aroma si gustul alimentelor, adaugandu-le o nota distincta imitand usor gustul clasic si delicios al gratarului pe lemne/carbuni.
 7. Reducerea fumului si a aburului: Rocile vulcanice absorb si reduc fumul si aburul generat in timpul gatitului, ceea ce face ca mediul de lucru sa fie mai confortabil si mai sigur pentru bucatari si personalul din bucatarie.
 8. Timp de incalzire rapid: Rocile vulcanice se incalzesc rapid si pastreaza caldura pentru o perioada mai lunga de timp, ceea ce permite gatirea eficienta si rapida a alimentelor, fara a fi necesara o perioada lunga de pre-incalzire.
 9. Reglare intensitate flacara: In functie de tipul de aliment pe care doriti sa il pregatiti veti avea nevoie ca temperatura sa fie mai mare sau mai mica. Aceasta varianta de gratar nu este termostatata, dar puteti controla intensitatea flacarei (exact ca la aragaz).
 10. Durabilitate si usurinta in curatare: Echipamentele industriale sunt construite pentru a rezista utilizarii intensive in medii comerciale si sunt fabricate din materiale rezistente care sunt usor de curatat si intretinut. Placile de fonta sunt detasabile si permit spalarea si curatirea lor sub jet direct de apa pentru o curatare in profunzime. Rocile vulcanice de asemenea se pot scoate din cadrul gratarului pentru ca dumneavoastra sa puteti curata mai bine corpul produsului.
 11. Tavita scurgere reziduri: Dispunerea placilor de fonta precum si forma acestora, cu striatii, permit grasimii sa se scurga direct in tavita pentru colectarea rezidurilor. In acest fel curatirea produsului este mult mai usoara.
 12. Siguranta gaz: In cazul detectarii scurgerilor/acumularilor de gaz aceasta siguranta opreste automat alimentarea cu gaz.

Recomandari:

Nu spalati gratarul sub jet direct de apa. Desi nu contine elemente electrice/electronice riscati sa infundati robinetii de alimentare cu gaz sau diuzele arzatoarelor.

Nu lasati echipamentele nesupravegheate si mai ales nu le lasati la indemana persoanelor neautorizate pentru lucrul cu acestea.

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

Sursa alimentare

Gaz LPG, dar se poate folosi si pe LNG prin schimbarea diuzelor

Presiune gaz (PA)

2800PA

Putere (Kw/ora)

Echivalent a 16Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

650x600x500mm

Greutate produs (Kg)

50Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

Tip suprafata

Placi fonta

Dimensiune plita(mm)

550x350mm

Material

Inox

Culoare

Gri metalic

Buton reglare flacara

2

Numar zone gatit

2

Siguranta gaz

DA

Aprindere

Quart mecanic

Termostatat

NU

Accesorii

roci vulcanice

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Gratar profesional roca vulcanica, alimentare gaz, 2 zone, siguranta gaz”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Gratar profesional roca vulcanica, grill, siguranta gaz, alimentare gaz lpg Gratar profesional roca vulcan...

4.000,00 lei