2.800,00 lei 2.200,00 lei
Indiferent ca detineti o linie de autoservire sau o bucatarie profesionala echipata la standarde horeca aceasta masa bain-marie este ajutorul care nu ar trebui sa va lipseasca. Dispusa orizontal pe lungime, nu ocupa mult spatiu pe bancul de lucru si permite mentinerea la cald a 6 feluri de mancare diferite.
6 persoane urmăresc acest produs.
Cel mai adesea folosite in linii de autoservire aceste echipamente profesionale nu ar trebui sa lipseasca din nicio locatie in care se servesc alimente si preparate gatite. De asemenea pot fi folosite chiar si in bucatarii cu scopul de a mentine la cald anumite preparate necesare in asamblarea meniului ce urmeaza a fi servit.
Aceasta masa bain-marie este de capacitate medie avand o lungime de 1.2M. Cuva principala are 6 cuve de capacitate GN1/3, insa dumneavoastra puteti schimba ulterior si puteti utiliza orice dimensiune de cuve doriti.
Pachetul vitrinei contine toate cuvele prezentate precum si capace pentru fiecare cuva in parte.
Sistemul bain-marie reprezinta un sistem prin care alimentele asezate in cuve stau deasupra unei bai de abur.
Servirea se face prin spatele vitrinei , intrucat are acces liber prin spate, iar faptul ca in partea din fata are geam transparent permite clientilor sa-si aleaga preparatele dorite.
Incalzirea alimentelor se realizeaza printr-o rezistenta electrica pozitionata in cuva principala, peste care se toarna apa, iar aceasta incalzeste apa provocand vapori de apa care mentin cuvele de deasupra in permanenta calde.
Acest tip de mentinere la cald este recomandat pentru alimente fara crusta, alimente gatite (tocanita, supa, pilaf, pireu) sau alimente facute pe grill.
Avantaje produs:
Recomandari:
NU uitati rezistenta fara apa. Este strict interzis ca aceasta sa functioneze fara apa.
Daca cumva observati ca rezistenta nu mai are suficienta apa, NU turnati apa rece peste rezistenta incinsa deoarece riscati ca din cauza socului termic rezistenta sa se distruga.
Daca vitrina este in functiune se recomanda ca mereu sa alimentati cuva principala cu apa calduta deoarece rezistenta deja este fierbinte.
Pentru golirea apei din cuva principala pozitionati un vas sub robinetul de scurgere si actionati-l.
Folositi lavete umede cu suprafata non-abraziva pentru a sterge interiorul cuvei principale, iar cuvele in care se pun alimentele scoateti-le din cadru si curatati-le in profunzime sub jet direct de apa.
Garantie 1 an de zile.
Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.
In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.
Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.
Sursa alimentare | Electric |
---|---|
Voltaj (V) | 220-240V |
Frecventa (Hz) | 50-60Hz |
Putere (Kw/ora) | 1.5Kw/Ora |
Dimensiuni produs (mm) | 1210x370x410mm |
Greutate produs (Kg) | – |
Dimensiuni colet produs (mm) | – |
Material | Inox |
Geam protectie | DA-sticla |
Format geam | semi rotund |
Culoare | Gri metalic |
Numar cuve | 6 |
Dimensiuni cuva (mm) | 300x150x100mm (GN 1/3 H:100mm) |
Capacitate cuva (L) | 4L |
Robinet scurgere | 1 |
Buton reglare temperatura | 1 |
Temperatura | 30-110℃ |
Tip incalzire | Bain Marie (abur) |
Accesorii | cuve si capace |
Recenzii
Nu există recenzii încă.