• Versatilitate: salamandra este un tip de aparat electric care poate fi folosit pentru gatit sau mentinere la cald. Caracteristica unica a acestui gratar este un element de încalzire care poate fi folosit pentru a oferi o temperatura puternica si precisa. Salamandra se poate folosi pentru a frige, gratina, incalzi sau chiar a dezgheta alimente.
  • Utilizare profesionala: Acest aparat electric este proiectat pentru uzul comercial. Realizat din inox de inalta calitate acest echipament face fata cu brio unui flux de lucru de 24/7.
  • Mentinere la cald: Rezistenta electrica emite o caldura uniforma pe toata suprafata pe care o incalzeste astfel incat puteti lasa pornita la o temperatura scazuta constanta pentru a pastra mancarea calda dupa ce aceasta a fost deja gatita.
  • Reglarea temperaturii: Puteți regla temperatura cu ajutorul unui buton rotativ. In acest fel, puteti folosi salamandra intr-un moment pentru a gati incet un ingredient, iar in momentul urmator pentru a frige la putere maxima.
  • Cap mobil: Datorita sistemului de glisare pe tija a capului mobil permite reglarea distantei dintre rezistenta si alimentele ce urmeaza a fi preparate. In functie de dimensiunea alimentelor sau de tipul de proces de gatire pe care il urmariti aceasta distanta trebuie sa fie mai mare sau mai mica.
  • Calitatea ridicata a alimentelor: Acest tip de echipament este proiectat pentru a gati carnea intr-o maniera exacta si precisa ceea ce confera o calitate premium a acesteia.
  • Economie consum energetic: Elementul de incalzirea functioneaza pe baza de impulsuri ceea ce ofera o eficienta mai mare din punct de vedere energetic decat in cazul unui gratar/aparat de mentinut la cald clasic.
  • Economie de spatiu: Avand un design ergonomic, nu ocupa foarte mult spatiu. Este proiectat in asa fel incat sa maximizeze avantajele si sa nu ocupe spatiu inutil pe bancul de lucru.
  • Curatare usoara: Elementele ce necesita o curatire in profunzime sunt detasabile, iar pentru celelalte se recomanda stergerea cu o laveta umeda non-abraziva.

Recomandari:

Fiind un produs care lucreaza cu temperaturi foarte mari recomandam sa purtati manusa de protectie atunci cand manipulati farfuriile/vasele pe care le pozitionati sub capatul salamandrei.

Nu curatati cu jet de apa salmandra intrucat riscati ca tot circuitul electric sa se defecteze.

In functie de scopul in care doriti sa folositi produsul recomandam sa ajustati inaltimea de coacere precum si temperatura.

Nu lasati produsul la indemana copiilor sau a persoanelor neinstruite in sensul de a utiliza acest produs.