Scutiti timpi pretiosi in servirea clientilor dumneavoatra alegand aceasta varianta de aparat mentinere la cald pentru cartofi prajiti.

Cea mai cautata garnitura, cartofii prajiti, pot fi de acum pregatiti in cantitati mai mari si tinuti calzi pe tot parcursul servirii clientilor dumneavoastra.

Serviti cartofi praspeti si calzi in permanenta cu ajutorul acestui echipament profesional.

Capacitatea rezervorului pentru cartofi este GN1/1 si permite pastrarea la cald a unei cantitati mari de cartofi prajiti.

Incalzirea alimentelor se realizeaza printr-o  rezistenta din inox pozitionata in partea superioara a aparatului.

Avantaje produs:

  • Utilizare comerciala: Acest echipament profesional este fabricat pentru a fi folosit in medii comerciale fiind conceput in asa fel incat sa reziste uzurii 24/7.
  • Materiale calitative: Produsul este realizat exclusiv din inox de inalta calitate.
  • Design ergonomic si modern: Design-ul este minimalist, aparatul avand o forma clasica si fiind realizat doar din otel inoxidabil. Datorita design-ului simplu acest aparat are dimensiuni care permit pozitionarea lui oriunde pe bancul de lucru. Cel mai adesea acesta este asezat in imediata apropiere a friteuzei unde are loc prajirea cartofilor.
  • Mentinere la cald: Cu ajutorul unei rezistente electrice puternice, 1Kw/Ora, alimentele sunt mentinute la aer cald.
  • Iluminat in interior: Tot in partea de sus produsul are si un bec care odata aprins lumineaza toata zona in care vor fi pastrati cartofii la cald.
  • Randament crescut: Alegand o astfel de varianta de produs veti reusi ca indiferent de fluxul de clienti pe care il aveti sa serviti calde preparatele dumneavoastra. Timpii de asteptare vor fi mult mai mici deoarece veti avea deja pregatite produsele pe care le veti servi catre clienti. In timpii morti ai activitatii puteti pregati alimente suficiente pe care ulterior sa le mentineti la cald, iar in timpii cu flux continuu veti procesa comenzile mult mai rapid.
  • Curatare usoara: Elementele ce necesita o curatire in profunzime sunt detasabile astfel incat le puteti spala sub jet direct de apa. Pentru interiorul si exteriorul echipamentului recomandam stergerea acestora cu o laveta cu suprafata non-abraziva. Aveti grija la solutiile de curatare cu arome puternice deoarece riscati ca parfumul lor sa fie absorbit de inoxul din care este fabricat aparatul.

Recomandari:

Acest aparat se recomanda a se utiliza pentru mentinerea alimentelor la cald in timpul zilei si nu de pe o zi pe alta.

Daca observati ca exista depuneri de reziduri pe suprafata acesteia incercati sa le indepartati la timp astfel incat sa nu ingreunati procesul de curatare ulterioara.

Nu spalati cu jet de apa produsul. In partea superioara se afla rezistenta electrica care ajuta la mentinerea la cald precum si partea electrica a acesteia.. Daca va patrunde apa in acest loc riscati sa scurtcircuitati intregul circuit electric.

 

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

Sursa alimentare

Electric

Voltaj (V)

220-240V

Frecventa (Hz)

50-60Hz

Putere (Kw/ora)

0.75Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

335x560x470mm

Greutate produs (Kg)

6Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

605x365x500mm

Dimensiuni cuva (mm)

500x300x100mm

Material

Inox

Luminat

DA

Culoare

Gri metalic + Negru

Rezistenta

sus

Buton reglare temperatura

NU

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Aparat electric mentinere alimente (cartofi prajiti) la cald”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Aparat electric mentinere alimente (cartofi prajiti) la cald Aparat electric mentinere alim...

1.300,00 lei