4.000,00 lei Original price was: 4.000,00 lei.3.400,00 leiCurrent price is: 3.400,00 lei.
De foarte mari dimensiuni aceasta vitrina bain-marie permite mentinerea la cald a numeroase feluri de mancare gatita astfel incat puteti expune pana la 9 feluri diferite. Cuvele mari, GN1/2 sunt in general folosite pentru supe, iar cuvele mai mici GN1/3 pentru feluri de mancare gatita.
16 persoane urmăresc acest produs.
Cel mai adesea folosite in linii de autoservire aceste echipamente profesionale nu ar trebui sa lipseasca din nicio locatie in care se servesc alimente si preparate gatite. De asemenea pot fi folosite chiar si in bucatarii cu scopul de a mentine la cald anumite preparate necesare in asamblarea meniului ce urmeaza a fi servit.
Aceasta vitrina bain-marie profesionala este cea mai mare din gama avand o lungime de 2M. Cuva principala are 6 cuve mici de capacitate GN1/3 si 3 cuve mai mari de capacitate GN1/2, insa dumneavoastra puteti schimba ulterior si puteti utiliza orice dimensiune de cuve doriti.
Pachetul vitrinei contine toate cuvele prezentate precum si capace pentru fiecare cuva in parte.
Sistemul bain-marie reprezinta un sistem prin care alimentele asezate in cuve stau deasupra unei bai de abur.
Servirea se face prin spatele vitrinei , intrucat are acces liber prin spate, iar faptul ca in partea din fata are geam transparent permite clientilor sa-si aleaga preparatele dorite.
Incalzirea alimentelor se realizeaza printr-o rezistenta electrica pozitionata in cuva principala, peste care se toarna apa, iar aceasta incalzeste apa provocand vapori de apa care mentin cuvele de deasupra in permanenta calde.
Acest tip de mentinere la cald este recomandat pentru alimente fara crusta, alimente gatite (tocanita, supa, pilaf, pireu) sau alimente facute pe grill.
Avantaje produs:
Recomandari:
NU uitati rezistenta fara apa. Este strict interzis ca aceasta sa functioneze fara apa.
Daca cumva observati ca rezistenta nu mai are suficienta apa, NU turnati apa rece peste rezistenta incinsa deoarece riscati ca din cauza socului termic rezistenta sa se distruga.
Daca vitrina este in functiune se recomanda ca mereu sa alimentati cuva principala cu apa calduta deoarece rezistenta deja este fierbinte.
Pentru golirea apei din cuva principala pozitionati un vas sub robinetul de scurgere si actionati-l.
Folositi lavete umede cu suprafata non-abraziva pentru a sterge interiorul cuvei principale, iar cuvele in care se pun alimentele scoateti-le din cadru si curatati-le in profunzime sub jet direct de apa.
Garantie 1 an de zile.
Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.
In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.
Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.
Sursa alimentare | Electric |
---|---|
Frecventa (Hz) | 50-60Hz |
Voltaj (V) | 220-240V |
Putere (Kw/ora) | 1.8Kw/Ora |
Dimensiuni produs (mm) | 2070x370x410mm |
Greutate produs (Kg) | – |
Dimensiuni colet produs (mm) | – |
Numar cuve | 6 GN1/3 + 3 GN1/2 |
Dimensiuni cuva (mm) | 300x150x100mm (GN 1/3 H:100mm), 325x265x100mm (GN 1/2 H:100mm) |
Capacitate cuva (L) | 4L, 5.5L |
Geam protectie | DA-sticla |
Format geam | semi rotund |
Culoare | Gri metalic |
Buton reglare temperatura | 1 |
Temperatura | 30-110℃ |
Robinet scurgere | 1 |
Tip incalzire | Bain Marie (abur) |
Reviews
There are no reviews yet.