Cel mai adesea folosite in linii de autoservire aceste echipamente profesionale nu ar trebui sa lipseasca din nicio locatie in care se servesc alimente si preparate gatite.

Aceasta vitrina calda bain-marie este de dimensiuni mici-medii si permite pastrarea alimentelor in 4 cuve GN1/2.

Bineinteles ca in functie de necesitatile dumneavoastra puteti schimba cuvele care vin in pachetul vitrinei si puteti alege alta combinatie de cuve astfel incat sa pastrati la cald mai multe alimente.

Sistemul bain-marie reprezinta un sistem prin care alimentele asezate in cuve stau deasupra unei bai de abur.

Servirea se face prin spatele vitrinei , intrucat are acces liber prin spate, iar faptul ca in partea din fata are geam transparent permite clientilor sa-si aleaga preparatele dorite.

Incalzirea alimentelor se realizeaza printr-o  rezistenta pozitionata in cuva principala, peste care se toarna apa, iar aceasta incalzeste apa provocand vapori de apa care mentin cuvele de deasupra in permanenta calde.

Acest tip de mentinere la cald este recomandat pentru alimente fara crusta, alimente gatite (tocanita, supa, pilaf, pireu) sau alimente facute pe grill.

Avantaje produs:

  • Utilizare comerciala: Aceasta masa calda este fabricata pentru a fi folosita in medii comerciale fiind conceputa in asa fel incat sa reziste uzurii 24/7.
  • Materiale calitative: Corpul vitrinei precum si accesoriile din interior (tavi si capace) sunt fabricate din inox de inalta calitate. Geamurile sunt realizate din sticla groasa, iar formatul acestora este pe patrat (cu colturi).
  • Acces unilateral servire: Alimentarea si descarcarea produselor in/din vitrina se face foarte usor spatele vitrinei deoarece accesul este liber/deschis. Clientii isi pot alege ce produs doresc, iar dumneavoastra ii puteti servi dupa bunul lor plac.
  • Design ergonomic si compact: Design-ul este minimalist, vitrina avand geam drept usor inclinat in partea dinspre client. Este o vitrina de pus pe bancul de lucru avand 4 picioare de cauciuc menite sa etanseze si sa stabilizeze utilizarea acesteia. Datorita design-ului simplu aceasta vitrina are dimensiuni care permit pozitionarea ei oriunde pe bancul de lucru.
  • Mentinere la cald: Mentinerea la cald a alimentelor se realizeaza in sistem bain-barie (baie de abur).
  • Reglare temperatura: Temperatura din interiorul vitrinei poate fi ajustata in functie de necesitatile fiecarui tip de aliment.
  • Accesorii: Vitrina profesionala vine echipata cu 4 tavi si 4 capace ce va vor ajuta in expunerea alimentelor, insa bineinteles ca dumneavoastra puteti folosi orice alte dimensiuni si forme de tavi astfel incat sa expuneri produsele in interiorul vitrinei.
  • Randament crescut: Alegand o astfel de varianta de produs veti reusi ca indiferent de fluxul de clienti pe care il aveti sa serviti calde preparatele dumneavoastra. Timpii de asteptare vor fi mult mai mici deoarece veti avea deja pregatite produsele pe care le veti servi catre clienti. In timpii morti ai activitatii puteti pregati alimente suficiente pe care ulterior sa le mentineti la cald in vitrina, iar in timpii cu flux continuu veti procesa comenzile mult mai rapid.
  • Curatare usoara: Elementele ce necesita o curatire in profunzime sunt detasabile astfel incat le puteti spala sub jet direct de apa. Pentru interiorul si exteriorul vitrinei recomandam stergerea acestora cu o laveta cu suprafata non-abraziva. Aveti grija la solutiile de curatare cu arome puternice deoarece riscati ca parfumul lor sa fie absorbit de inoxul din care este fabricata vitrina.

Recomandari:

NU uitati rezistenta fara apa. Este strict interzis ca aceasta sa functioneze fara apa.

Daca cumva observati ca rezistenta nu mai are suficienta apa, NU turnati apa rece peste rezistenta incinsa deoarece riscati ca din cauza socului termic rezistenta sa se distruga.

Daca vitrina este in functiune se recomanda ca mereu sa alimentati cuva principala cu apa calduta deoarece rezistenta deja este fierbinte.

Pentru golirea apei din cuva principala pozitionati un vas sub robinetul de scurgere si actionati-l.

Folositi lavete umede cu suprafata non-abraziva pentru a sterge interiorul cuvei principale, iar cuvele in care se pun alimentele scoateti-le din cadru si curatati-le in profunzime sub jet direct de apa.

 

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

Sursa alimentare

Electric

Frecventa (Hz)

50-60Hz

Voltaj (V)

220-240V

Putere (Kw/ora)

1.8Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

1210x370x370mm

Numar cuve

4

Dimensiuni cuva (mm)

325x265x100mm (GN 1/2 H:100mm)

Capacitate cuva (L)

5.5L

Geam protectie

DA-sticla

Format geam

Rectangular

Material

Inox

Culoare

Gri metalic

Buton reglare temperatura

1

Temperatura

30-110℃

Robinet scurgere

1

Tip incalzire

Bain Marie (abur)

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Vitrina electrica mentinere la cald bain marie 4 GN 1/2 10cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Vitrina calda Bain-Marie 4 cuve GN1/2 cadru patrat Vitrina electrica mentinere la...

2.300,00 lei