Solutia ideala cu ajutorul careia scutiti timp pretios, acest aparat pentru topire ciocolata de capacitate 3×1.5L , nu ar trebui sa lipseasca din bucataria dumneavoastra indiferent ca este vorba de o mica afacere aflata la inceput de drum, un laborator de cofetarie/patiserie sau o bucatarie de restaurant echipata la standarde Horeca.

Folosirea este foarte usoara, iar in functie de fluxul dumneavoastra de munca puteti lucra la fiecare cuva individual economisind astfel consumul electric. Fiecare cuva este controlata independent de celelalte avand fiecare cate o rezistenta ceramica actionata de un termostat 0-110 grade Celsius.

Dispozitivul pentru topit ciocolata NU functioneaza pe baza de abur, Bain Marie. Topirea are loc prin incingerea rezistentelor ceramice aflate sub fiecare cuva in parte.

Avantaje produs:

  1. Materiale de inalta calitate: Produsul este fabricat integral din inox de inalta calitate, iar elemente precum butoanele pentru reglarea temperaturii sunt realizate dintr-un plastic dur rezistent la temperaturi mari. Toate acestea vin in intampinarea unui flux mare de folosire deoarece acest dispozitiv este unul profesional.
  2. Capacitate totala: Aparatul are 3 cuve , fiecare avand o capacitate de 1.5L. Capacitatea totala este 3×1.5L, iar faptul ca fiecare cuva este controlata independent permite economisirea consumului atunci cand fluxul de lucru este unul redus.
  3. Control independent cuve: Va permite atat economisirea consumului in cazul in care nu aveti un flux mare de munca, dar si topirea diferitelor tipuri de ciocolata care necesita fiecare in parte o anumita temperatura de topire.
  4. Capace cuve: Fiecare cuva are capacul sau astfel incat aromele raman intacte si nu se imprumuta de la fiecare sortiment in parte.
  5. Curatare usoara: Atat cuvele cat si capacele sunt detasabile astfel incat permit o curatire in profunzime, sub jet direct de apa. Pentru corpul produsului recomandam stergerea cu o laveta non-abraziva usor umeda.
  6. Utilizare usoara: Tot ceea ce aveti de facut este sa porniti termostatele in functie de temperatura necesara si sa puneti in cuve ciocolata ce urmeaza a fi topita. Acoperiti cu capac si asteptati pana cand topirea este gata.
  7. Sistem de economisire a consumului: Dupa ce dumneavoastra alegeti temperatura la care doriti sa se topeasca ciocolata, termostatul declanseaza rezistenta si o aduce la temperatura impusa de dumneavoastra, dupa care decupleaza si mentine temperatura pentru un anumit timp. Cand temperatura scade sub nivelul setat de dumneavoastra, termostatul cupleaza din nou. In acest fel produsul nu consuma non-stop curent pentru a asigura mentinerea unei temperaturi constante.
  8. Temperatura constanta: Fiecare termostat este gradat pana la 110 grade Celsius astfel incat dumneavoastra sa puteti alege in functie de parametri necesari temperatura ideala. Aceasta va ramane constanta pe tot parcursul utilizarii.

Recomandari:

Pentru o topire mai rapida alegeti sa topiti ciocolata in bucatele mai mici. Daca puneti blocul de ciocolata de-a intregul in cuva topirea se va face mai lent.

NU tineti termostatele pornite daca in cuve nu se afla ciocolata. Cu timpul riscati sa deteriorati atat rezistentele cat si cuvele.

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

 

Sursa alimentare

Electric

Voltaj (V)

220-240V

Frecventa (Hz)

50-60Hz

Putere (Kw/ora)

3Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

650X200X200mm

Greutate produs (Kg)

Dimensiuni colet produs (mm)

Numar cuve

3

Dimensiuni cuva (mm)

176x162x100mm (GN 1/6 H:100m)

Capacitate cuva (L)

1.5L

Material

Inox

Culoare

Gri metalic

Buton reglare temperatura

3

Temperatura

30-110℃

Rezistenta

ceramica

Numar rezistente

3

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Aparat electric profesional pentru topit ciocolata, 3×1.5L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Pentru securitate, este necesară utilizarea serviciului reCAPTCHA de la Google, care se supune Politicii de confidențialitate și Termenii de utilizare Google.

Aparat pentru topire ciocolata, topit ciocolata, profesional, electric, 3x1.5L, 4.5L Aparat electric profesional pe...

1.200,00 lei