Acest aparat pentru infoliat alimente este solutia ideala in pastrarea prospetimii alimentelor si de ce nu la asigurarea unui mediu de lucru igienic.

Este un echipament specializat utilizat pentru a infasura alimentele in folie alimentara, folosind o metodă electrica pentru a sigila si etansa ambalajul.

Nu ar trebui sa existe din dotarea niciunei unitati de procesare/productie alimentara intrucat asigura prospetime alimentelor si reduce risipa aparuta in urma expunerii indelungate la aer a produselor.

Tot ce trebuie sa faceti este sa pozitionati alimentul/caserola pe suportul produsului, sa trageti folia peste pana cand acoperiti tot produsul, iar apoi asezati produsul pe placuta calda pentru a etansa folia si pentru a sigila produsul.

Avantaje produs:

  1. Constructie solida si durabila: Acest aparat electric pentru sigilat alimente este fabricat din materiale rezistente si durabile, precum plastic rezistent la caldura si otel inoxidabil, pentru a face fata utilizarii intensive in medii comerciale si industriale.
  2. Functionare electrica: Sursa principala de alimentare este curentul electric, iar aparatul pentru sigilat este dotat cu o placuta  care incalzeste si sigileaza folia in jurul alimentelor pentru a crea un ambalaj etans si sigilat.
  3. Utilizare simpla: Aceste aparate sunt proiectate pentru a fi usor de utilizat. Tot ce aveti de facut este sa trageti folia peste produsul pe care doriti sa il infoliati, iar dupa ce este infoliat complet sa pozitionati pe placuta calda pentru a sigila si etansa.
  4. Versatilitate: Acest produs poate fi utilizat pentru a sigila o varietate de dimensiuni si forme de alimente, de la produse mici, precum sandvisuri sau produse de patiserie, pana la produse mai mari, cum ar fi placintele sau prajiturile. Lungimea tijei pentru suportul rolei permite instalarea unei role de folii de lungime maxim 51cm.
  5. Siguranta si igiena: Acest aparat profesional pentru infoliat alimente respecta standardele stricte de igiena si siguranta alimentara, fiind proiectat pentru a preveni contaminarea si deteriorarea alimentelor.
  6. Eficienta si economie de timp: Utilizarea unui aparat electric pentru infasurat alimente permite economisirea timpului si a muncii manuale necesare pentru ambalarea manuala a alimentelor. Aparatul poate gestiona rapid si eficient volume mari de ambalare, ceea ce face sa fie ideal pentru utilizarea in medii comerciale si industriale.
  7. Adio risipa alimentara: Daca procedati la infolierea alimentelor preveniti aparitia risipei intrucat mentineti in permanenta alimentele proaspete si nu permiteti expunerea lor la aer pe timp indelungat.

Garantie 1 an de zile.

Service asigurat de catre firma noastra. In general inapoierea produsului catre client se realizeaza in aceeasi zi.

In cazul in care reparatia necesita mai mult timp vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expirarea termenului garantiei putem asigura mentenanta produsului prin oferirea contra cost a pieselor de schimb necesare.

 

Sursa alimentare

Electric

Voltaj (V)

220-240V

Frecventa (Hz)

50Hz

Putere (Kw/ora)

0.21Kw/Ora

Dimensiuni produs (mm)

550X660X160mm

Greutate produs (Kg)

5.3Kg

Dimensiuni colet produs (mm)

675x570x170mm

Dimensiune maxima rola(mm)

510mm

Placa calda lipire folie

DA

Material

Inox

Culoare

Gri metalic

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Aparat profesional electric pentru infoliat sigilat alimente”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

aparat pentru infoliat alimente profesional electric Aparat profesional electric pe...

700,00 lei